Follow us

Τα αρώματα που θα κάνουν τους πάντες στο ρεβεγιόν να αναρωτιούνται τι φοράς

Νιώσε ο καλύτερος εαυτός σου με τα πολυτελή, φυσικά αρώματα της L' Erbolario.

perfumes iStock

Όλες θέλουμε να μυρίζουμε υπέροχα κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και να φοράμε ένα άρωμα που θα μας χαρακτηρίζει απόλυτα. Επομένως, όλες μας αναζητάμε εκείνο το άρωμα που όχι μόνο θα μας κάνει να μοσχοβολάμε όλη μέρα αλλά και θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά μας.

Και δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος από την τωρινή για να βρεις εκείνο το άρωμα που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων - αν δεν το έχεις κάνει ακόμα. Εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε μερικά αρώματα τόσο ξεχωριστά, που εγγυώνται ότι θα μυρίζεις μοναδικά όχι μόνο στην καθημερινότητά σου αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις (βλ. ρεβεγιόν).

Οι σειρές της L' Erbolario

Έχουμε ξαναμιλήσει για το πόσο πολύ ξεχωρίζουμε τα αρώματα της L' Erbolario, της ιταλικής εταιρείας που από το 1978 δημιουργεί καλλυντικά που περιέχουν συστατικά αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, όμορφα αρώματα και συσκευασίες "καθαρές" και φινετσάτες. Αυτή τη φορά, το ιταλικό brand δημιούργησε δύο μοναδικές, ολοκληρωμένες συλλογές που είμαστε σίγουρες ότι θα σε συναρπάσουν - και, πίστεψέ μας, με το που θα φορέσεις τις μυρωδιές αυτές, όλοι θα σε ρωτάνε τι άρωμα φοράς.

Melograno

Η ολοκληρωμένη σειρά της L'Erbolario δανείζεται το όνομά της από το ρόδι ("melograno" στα ιταλικά), ένα φρούτο που μοιάζει με το κρύσταλλο Γρανάτη, το οποίο πηρέ και το όνομα του από αυτό τον υπέροχο καρπό.

Ο καρπός του περιέχει κόκκινους ζουμερούς σπόρους που ονομάζονται ‘‘arils’’. Οι σπόροι του έχουν ένα νόστιμο γλυκό-όξινο χυμό που θεωρείται μια υπερτροφή, λόγω της αξιοσημείωτης αντιοξειδωτικής της δράσης.

Το ρόδι, εκτός από μια εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη για τη δημιουργία καλλυντικών συστατικών, διαθέτει και ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, αφού τη διατηρεί ενυδατωμένη και νεανική αυξάνοντας την πυκνότητά της.

Σε αυτή τη σειρά δεν θα βρεις μόνο το άρωμα Melograno, με νότες από λεμόνι, μανταρίνι, ροζ πιπέρι, ρόδι, κόκκινο φραγκοστάφυλο και μόσχο. Θα βρεις και το αντίστοιχο αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και χεριών, καθαριστικό χεριών, ενυδατικό έλαιο αλλά και αρωματικό χώρου, που θα σού χαρίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Τα αρώματα που θα κάνουν τους πάντες στο ρεβεγιόν να αναρωτιούνται τι φοράς

Frangipani

Άλλη μια μοναδική σειρά περιποίησης που δανείζεται το όνομά της από τον τροπικό θάμνο "Frangipani ή Plumeria".

Το φυτό "Frangipani" είναι αυτοφυές στα νησιά του Ειρηνικού και του Ινδικού ωκεανού, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική και το Μεξικό, ενώ σήμερα
είναι κοινό σε πολλές ζεστές περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Σικελίας. Από την Σικελία λοιπόν τα "Frangipani" φτάνουν φρέσκα στα εργαστήρια της L' Erbolario. Μέσα από την επεξεργασία τους, εξάγεται ένα ενυδατικό, τονωτικό και συμπαγές εκχύλισμα υδρογλυκερίνης καθώς και ένα ελαστικό ελαιώδες εκχύλισμα και αποσταγμένο νερό που προσφέρει αναζωογονητική δράση στην επιδερμίδα.
Η σειρά εμπλουτίζεται επίσης με βιολογικό έλαιο Καρύδας και βιολογικό ηλιέλαιο, δύο απίστευτα φυσικά συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος και τη διατηρούν απαλή και ενυδατωμένη.

Αυτό όμως που το κάνει πραγματικά μοναδικό είναι το άρωμα που απελευθερώνει: απαλές, ζεστές, γλυκές και χαλαρωτικές αρωματικές νότες. Η L’Erbolario αιχμαλωτίζει αυτές τις ζωντανές λουλουδάτες νότες, σε μια νέα αρωματική σειρά. Νότες από μανταρίνι, περγαμόντο, πλουμέρια (Frangipani), κεδρόξυλο (cedarwood) και κεχριμπάρι (amber) βρίσκονται όχι μόνο στο άρωμα αλλά και στις θεραπείες περιποίησης σώματος.

lerbolario
erbolario

Note: Στη L' Erbolario θα βρεις και ολοκληρωμένες ιδέες δώρων με πολυτελή gift sets που θα κάνουν χααρούμενους τους αγαπημένους σου. Φυσικά, οι σειρές Melograno και Frangipani έχουν τα πιο προσεγμένα σετ δώρων με επιλογές από τα μυρωδάτα προϊόντα των συλλογών.

erbolario
erbolario

Τα καλλυντικά της L' Erbolario θα τα βρεις στα φαρμακεία. Ανακάλυψε περισσότερα στο site www.erbolario.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ