Follow us

Beauty Editor suggests | Tα πιο festive beauty δώρα Χριστουγέννων για τις φίλες σου (και για κάθε budget)

Δες τις προτάσεις μας για τις πιο πρωτότυπες ιδέες beauty δώρων που θα ενθουσιάσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

gifts iStock

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ, μιας και ήδη έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου. Και δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος από το να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι δώρα θα χαρίσεις στα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα για να τους κάνεις λίγο πιο χαρούμενους.

Τι καλύτερο από ένα μικρό (ή πιο μεγάλο) beauty δώρο, που θα φέρει χαμόγελα στο πρόσωπο όχι μόνο της μαμάς / κολλητής / αδελφής / ξαδέρφης αλλά και του αγοριού ή καλύτερου σου φίλου; Ευτυχώς για εμάς, τα Sephora έχουν τις καλύτερες και πιο γιορτινές προτάσεις δώρων για όλους, άντρες και γυναίκες, ενώ απευθύνονται σε όλα τα budgets, αφού θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από πολυτελή καλλυντικά μέχρι και best value for money προϊόντα αλλά και χαριτωμένα gift sets σε προσιτές τιμές.

Εμβληματικά αρώματα για άντρες και γυναίκες, δώρα μακιγιάζ αλλά και skincare / haircare, καθώς και τα must-have ornaments, που επιτελούν και ρόλο στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μερικές μόνο από τις πρωτότυπες ιδέες που μπορούμε να σκεφτούμε. Επιπλέον, τα Minis & More είναι ό, τι πιο χαριτωμένο έχουμε ανακαλύψει τελευταία: μια συλλογή από χαρούμενα, πολύχρωμα προϊόντα σε ταξιδιωτικά μεγέθη που θα ενθουσιάσει εγγυημένα τις φίλες σου - ενώ αποτελούν και ένα πολύ χρηστικό δώρο.

Και το καλύτερο; Μόνο στα Sephora θα βρεις τα beauty brands που έχουν ξετρελάνει τις beauty addicts παγκοσμίως και έχουν γίνει viral στο TikTok (όπως, για παράδειγμα, τα δημοφιλή Too Faced και Laneige) αλλά και το Tarte, το brand μακιγιάζ που ήρθε πρόσφατα και στην Ελλάδα και μας έχει ενθουσιάσει πραγματικά.

Τέλος, η SEPHORA COLLECTION είναι άλλο ένα συναρπαστικό brand με υπέροχες ιδέες δώρου. Ειδικά για φέτος τα Χριστούγεννα, έχει δημιουργήσει εκατοντάδες νέα προϊόντα και sets μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος και μαλλιών μέχρι αρώματα και προϊόντα μπάνιου, με υψηλή ποιότητα αλλά σε προσιτή τιμή, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Ανακάλυψε περισσότερα στο sephora.gr

Δες παρακάτω τα δώρα που ξεχωρίσαμε:

All I Want For Christmas Is Sexy Lips & Lashes Makeup Set, Too Faced

All I Want For Christmas Is Sexy Lips & Lashes Makeup Set, Too Faced

Το σετ περιλαμβάνει την Travel size Better Than Sex Mascara και το Travel size Lip Injection Extreme για τεράστιες βλεφαρίδες και ζουμερά χείλη αυτές τις γιορτές. Θα το βρεις εδώ.

Water Bank Discovery Kit, Laneige

Water Bank Discovery Kit, Laneige

Aυτό το Discovery Kit οποίο περιλαμβάνει 2 απαραίτητα προϊόντα για την καθημερινή ρουτίνα: την Water Bank Blue Hyaluronic Cream και το Water Bank Blue Hyaluronic Serum. Θα το βρεις εδώ.

Cheek The Mail Holiday Set, Benefit Cosmetics

Cheek The Mail Holiday Set, Benefit Cosmetics

Tο νέο Terra, το μεταξένια απαλό, χρυσαφένιο κεραμιδοκόκκινο ρουζ και το βραβευμένο ματ bronzer Hoola, μαζί με το Cookie, το highlighter για απαλή, χρυσαφένια, εορταστική λάμψη συνιστούν την Cheek the Mail Blusher, Bronzer & Highlighter Cheek Palette, την παλέτα περιορισμένης έκδοσης που πρέπει να κάνεις δική σου φέτος. Θα τη βρεις εδώ.

Gilded Glamour Amazonian Clay Eyeshadow Wardrobe Duo Eyeshadow Palette, Tarte

Gilded Glamour Amazonian Clay Eyeshadow Wardrobe Duo Eyeshadow Palette, Tarte

Δύο παλέτες μεγέθους XL σε περιορισμένη έκδοση με 36 ΝΕΕΣ ματ και ιριδίζουσες αποχρώσεις. Η gilded palette είναι γεμάτη με 18 ζεστές αποχρώσεις σε μπρονζέ, χρυσό, απαλό ροζ και κόκκινο merlot, ενώ η glamour palette περιλαμβάνει 18 δροσερές αποχρώσεις σε μπεζ-γκρι, moss, ναυτικό μπλε και δαμασκηνί. Βρες το εδώ.

Style & Strengthen Coffret Pour Coiffer Et Renforcer Les Cheveux, Olaplex

Style & Strengthen Coffret Pour Coiffer Et Renforcer Les Cheveux, Olaplex

Ένα σετ με προϊόντα για πιο λεία και υγιή μαλλιά. Έλεγξε το φριζάρισμα, πρόσθεσε λάμψη, βελτίωσε το κράτημα, θωράκισε τα μαλλιά από τη θερμότητα και την ταλαιπωρία από το φορμάρισμα. Βρες το εδώ.

Maracuja Juicy Squad Lip Set, Tarte

Maracuja Juicy Squad Lip Set, Tarte

Το σετ περιλαμβάνει ένα maracuja juicy lipstick και ένα maracuja juicy plump στις κορυφαίες αποχρώσεις rose και cherry blossom. Η πασιφλόρα (Maracuja) ενυδατώνει τα χείλη, ενώ τα 10+ πλούσια σε αντιοξειδωτικά φρούτα μαλακώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα. Βρες το εδώ.

Lip Gloss Ball, Sephora Collection

Lip Gloss Ball, Sephora Collection

Mini price, maxi effect, ένα λαμπερό Lip gloss με διακριτικό ροζ χρώμα, κλεισμένο σε χρυσή μπάλα- στολίδι για το δέντρο σου. Βρες το εδώ.

BAD BOY Eau de Toilette, Carolina Herrera

BAD BOY Eau de Toilette, Carolina Herrera

Το σετ περιλαμβάνει το BAD BOY Eau de Toilette 100ml και το Shower Gel 100ml, ένα εκρηκτικό και εκλεπτυσμένο σύγχρονο άρωμα που θα ενθουσιάσει το αγόρι σου / κολλητό σου.
Οι πικάντικες νότες από λευκό και μαύρο πιπέρι στην κορυφή, έρχονται σε αντίθεση με το Ιταλικό πράσινο περγαμόντο σε μια μυρωδιά που μαγνητίζει τις αισθήσεις. Βρες το εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ