Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η "έξυπνη" λεπτομέρεια στο μακιγιάζ της που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να αντιγράψει

Για μια πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας NDP

Αν και πολιτικός, η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν διστάζει να πειραματίζεται με το στιλ της, τολμώντας διαφορετικά patterns, αλλά και επιλέγοντας ιδιαίτερα αξεσουάρ. Εκεί που αποφεύγει τους πειραματισμούς είναι στο μακιγιάζ της -και πολύ σοφά κάνει, αφού έχει βρει το makeup look που την κολακεύει όσο κανένα άλλο.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υιοθέτησε το νεανικό χτένισμα που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τους τελευταίους μήνες κάνει ένα πολύ συγκεκριμένο μακιγιάζ, που όλες οι γυναίκες άνω των 40 αξίζει να αντιγράψουν. Πιο συγκεκριμένα, δίνει μεγάλη έμφαση στις λάμψεις, που κάνουν το πρόσωπό της να δείχνει πιο νεανικό.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η "έξυπνη" λεπτομέρεια στο μακιγιάζ της που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να αντιγράψει

Επίτρεψέ μας να εξηγήσουμε: Αντί να επιλέξει ένα ματ foundation, επιλέγει ένα προϊόν με dewy φινίρισμα, που κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει πιο φρέσκια και "ξεκούραστη". Το ίδιο κάνει και όταν επιλέγει ρουζ, προτιμώντας ιριδίζοντα προϊόντα, που χαρίζουν μια πολύ κολακευτική λάμψη στο πρόσωπό της.

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

Όλγα Κεφαλογιάννη

Όσον αφορά τα χείλη της, αποφεύγει και πάλι τα φινιρίσματα και προτιμά satin κραγιόν, που χαρίζουν μια διακριτική λάμψη στα χείλη της, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο νεανικά και σαρκώδη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αποφεύγει το πολύ έντονο μακιγιάζ. Αντίθετα, προτιμά να τονίζει ελαφρώς τα μάτια της και να χαρίζει ένα χρώμα υγείας στα μήλα της, κάτι που επίσης συμβάλλει στη νεανική της εμφάνιση. Ladies, take notes!

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι το πιο κομψό όλων

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ