Follow us

Τα δώρα ομορφιάς που θα ενθουσιάσουν όλες τις φίλες σου

Ανακαλύψτε τις εμβληματικές σειρές της #SerieExpert σε συλλεκτικές εορταστικές συσκευασίες!

MissBloom TEAM
ξανθά χρώματα μαλλιών Pixel Formula

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου επιβάλλει όμορφα, απαλά δυνατά μαλλιά. Αυτές τις γιορτές κάνε δώρο στον εαυτό σου, αλλά και στις φίλες σου την απόλυτη επαγγελματική περιποίηση μαλλιών με την υπογραφή της L’Oréal Professionnel.

Τα δώρα ομορφιάς που θα ενθουσιάσουν όλες τις φίλες σου

Οι τέσσερις εμβληματικές σειρές της οικογένειας Serie Expert έρχονται σε μοναδικές εορταστικές συσκευασίες που περιλαμβάνουν αγαπημένα επαγγελματικά προϊόντα, που καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε τύπο μαλλιών.

L Oreal

Έχεις ήδη αγαπήσει τη σειρά Metal Detox; Έχει έρθει η ώρα να την αγαπήσουν και οι φίλες σας, χάρη στην εορταστική συσκευασία. Αυτά τα Χριστούγεννα, κάντε δώρο την απόλυτη σειρά περιποίησης #MetalDetox, που χάρη στο μόριο της γλυκοαμίνης απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας προσφέροντας διάρκεια και λάμψη στο χρώμα των μαλλιών.

Για αναδόμηση και θρέψη επίλεξε τη σειρά Absolut Repair, ενώ για μακριά και δυνατά μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, προτίμησε τη σειρά Prolonger. Τέλος, ιδανική για βαμμένα μαλλιά είναι η σειρά Vitamino Color που προστατεύει το χρώμα των μαλλιών χαρίζοντας ένταση και λάμψη.

info
www.lorealprofessionnel.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ