Follow us

3 hairstyling tips από τον κομμωτή της JLo που "αφαιρούν" χρόνια από το πρόσωπο

Και ποια είναι τα μικρά λάθη που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη.

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Άλλη μια φορά που ο Chris Appleton, o διάσημος και πολυαγαπημένος hairstylist της Jennifer Lopez και άλλων celebrities, μάς έδωσε τις πιο χρήσιμες συμβουλές για τα μαλλιά μας.

Ο ταλαντούχος hair artist μοιράζεται συχνά πυκνά διάφορες ιδέες του και mini tutorials με χτενίσματα ή hair hacks που μπορείς να κάνεις πανεύκολα σπίτι, ακόμα και μόνη σου. Mε λίγα λόγια, οι προτάσεις του είναι πάντα to the point, εύκολες και γρήγορες, χαρίζοντάς μας χτενίσματα και μαλλιά ... κομμωτηρίου.

Αυτή τη φορά ωστόσο ο Chris Appleton θέλησε να δείξει στις χιλιάδες κοπέλες που τον ακολουθούν και τον εμπιστεύονται 3 μικρά hair tips για να δείχνουν νεότερες και πιο δροσερές, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα λάθη που κάνουμε οι περισσότερες όταν χτενίζουμε / κάνουμε styling στα μαλλιά μας.

Το νο.1 (ασυναίσθητο) λάθος στο μακιγιάζ που σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη

Ποια είναι αυτά;

Αρχικά, και όσον αφορά στα χτενίσματα με μπούκλες, προτείνει να μην σχηματίζουμε μπούκλες με το σίδερο / ψαλίδι στρέφοντάς τες προς τα μέσα αλλά προς τα έξω. Ο λόγος; Ο hair expert υποστηρίζει ότι όταν οι μπούκλες γυρίζουν προς τα μέσα κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο στρογγυλό, χωρίς γωνίες, ενώ ταυτόχρονα είναι κάπως "παλιακό", με αποτέλεσμα το χτένισμα να μας μεγαλώνει. Σε αντίθεση με τις μπούκλες που χτενίζονται έτσι ώστε να μην πέφτουν στο πρόσωπο, αναδεικνύοντας τις γωνίες και χαρίζοντας έτσι ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Δεύτερον, ένα λάθος που κάνει πολλές γυναίκες να δείχνουν πιο "σοβαρές" και μεγαλύτερες είναι η πλαϊνή χωρίστρα. Μπορεί να είναι κολακευτική για μερικά πρόσωπα και πολλές φορές να δείχνει πολύ σέξι, όμως η αλήθεια είναι ότι προσθέτει χρόνια σε ένα πρόσωπο. Προτίμησε τη χωρίστρα στη μέση που είναι η πιο φρέσκια εκδοχή της χωρίστρας και χαρίζει όγκο στη γραμμή των μαλλιών.

5 κλασικά λάθη στα μαλλιά που σε κάνουν να δείχνεις (πολύ) μεγαλύτερη

Τρίτο και καλύτερο tip είναι το εξής: όταν θες να κάνεις αλογοουρά, χτένισε και πιάσε σφιχτά (και ψηλά) τα μαλλιά σου, ώστε να δημιουργηθεί ένα botox εφέ - τα ζυγωματικά και τα μάτια να ανορθωθούν και τυχόν ρυτίδες και γραμμές να γίνουν πιο λείες. Στην περίπτωση που η αλογοουρά δεν είναι σφιχτή και χαλαρώνει, "σακουλιάζει", υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια αντίστοιχη εντύπωση για το πρόσωπό σου.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ