Follow us

Ο απόλυτος παράδεισος ομορφιάς και χαλάρωσης έχει κάτι από ελληνική φύση

Το spot to be για μια μοναδική εμπειρία 5 αισθήσεων.

MissBloom TEAM
APIVITA

Το Τhe APIVITA Experience Store έβαλε τα γιορτινά του και χάρισε μια μοναδική εμπειρία 5 αισθήσεων στους επίτιμους καλεσμένους του, εμπνευσμένη από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, αφιερωμένη στην υγεία και την ομορφιά.

Ο απόλυτος παράδεισος ομορφιάς και χαλάρωσης έχει κάτι από ελληνική φύση
Κατερίνα Ευαγγελινού, Ανθή Αβραμέα

Η εμπειρία για τους καλεσμένους ξεκίνησε από τον πρώτο όροφο του καταστήματος όπου χαλάρωσαν δοκιμάζοντας τσάι και ζεστή σοκολάτα με μπαχαρικά από το Juicy Bee Bar, το πρώτο βιολογικό juice bar στην Ελλάδα.

APIVITA
Ελένη Στασινοπούλου

Στην συνέχεια ανέβηκαν στον χώρο του spa, ένα spa πραγματική κυψέλη, στον 4ο όροφο για να απολαύσουν από το εξειδικευμένο προσωπικό υπηρεσίες προσώπου και σώματος. Η περιποίηση συνέχισε στον 3ο όροφο, στο πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με εξελιγμένα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης μαλλιών και ασφαλείς βαφές.

APIVITA
Μαρία Παπαγεωργίου
APIVITA
Ζάννα Σιρεάκ

FYI το The APIVITA Experience Store για το μήνα Δεκέμβριο θα δωρίσει το 10% των πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών στο Δείπνο Αγάπης, μια ιδιωτική πρωτοβουλία που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των αστέγων από το 2014 προσφέροντάς τους γεύματα τρεις φορές την εβδομάδα.

info
Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι
Τηλ. 210-3640560 , Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα & Σάββατο: 09:00-17:00 και Τρίτη - Παρασκευή: 09:00-21:00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ