Follow us

Silky hair all Christmas long | Η ρουτίνα περιποίησης που κάνει τα μαλλιά μοναδικά απαλά και λαμπερά

Η κατάλληλη προετοιμασία για τα γιορτινά hairstyles.

MissBloom TEAM
Lorvenn

Η πιο μαγική περίοδος του χρόνου πλησιάζει και έχουμε ήδη ξεκινήσει να προετοιμαζόμαστε για να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα με την πιο λαμπερή διάθεση και τα πιο festive hairstyles. Για τέλεια μεταξένια και ευκολοχτένιστα μαλλιά η Lorvenn Hair Professionals προτείνει τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης για να δημιουργήσουμε χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν.

Η εξειδικευμένη σειρά περιποίησης Silk Repair Nutrition & Shine της Lorvenn Hair Professionals με το επανορθωτικό σαμπουάν, το ενυδατικό conditioner και την πλούσια μάσκα επαναφέρει άμεσα τη λάμψη και την απαλότητα στα μαλλιά μας. Εμπλουτισμένα με πρωτεΐνες φυσικού μεταξιού και Προβιταμίνη Β5 θρέφουν σε βάθος και βελτιώνουν την ελαστικότητα και την αντοχή τους για να δημιουργήσουμε τα πιο γιορτινά hairstyles, έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμαστε.

Silky hair all Christmas long | Η ρουτίνα περιποίησης που κάνει τα μαλλιά μοναδικά απαλά και λαμπερά

Η απόλυτη λύση που θα απογειώσει το styling των μαλλιών μας και θα τους χαρίσει λίγη από τη λάμψη των Χριστουγέννων είναι το leave-in λάδι Silk & Shine Elixir της Lorvenn Hair Professionals. Για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις των γιορτών το ελιξίριο αναδόμησης και λάμψης αναδεικνύει το χρώμα των μαλλιών και τα προστατεύει από τα εργαλεία θερμότητας που θα τα ταλαιπωρήσουν αυτή την περίοδο. Εμπλουτισμένο με ενδυναμωτικό υγρό μετάξι και επανορθωτική Βιταμίνη Ε, μας χαρίζει το επαγγελματικό αποτέλεσμα που ψάχνουμε αναζωογονώντας την όψη των μαλλιών και προσδίδοντάς τους όγκο και υγιή όψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ