Follow us

Πώς μπορείς να τονώσεις τη διάθεση και τα μαλλιά σου την ίδια στιγμή;

Οι μάσκες Bear Fruits βάζουν στο επίκεντρο εσένα και την υγεία των μαλλιών σου.

Self Care iStock

Οι λέξεις γυναίκα και μαλλιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες από την αρχή ακόμα της ιστορίας. Καμία απολύτως ματαιοδοξία δεν περιλαμβάνεται στην επιθυμία της γυναίκας να έχει λαμπερά και περιποιημένα μαλλιά, πόσο μάλλον στην εποχή μας, όπου τα προϊόντα styling και οι βαφές που χρησιμοποιούνται κατά κόρον τα ταλαιπωρούν και τους αφαιρούν τη φυσική λάμψη και φρεσκάδα του παρελθόντος.

Το μυστικό βέβαια είναι η σωστή και σχεδόν ευλαβική φροντίδα. Μία φροντίδα η οποία καλώς ή κακώς απαιτεί πολλές ώρες από το έτσι κι αλλιώς φορτωμένο μας πρόγραμμα. Και αναρωτιέμαι... Υπάρχει τελικά κάτι που και φροντίδα να μας προσφέρει και να μας εξασφαλίζει τον κατάλληλο χρόνο ώστε να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας;

Πώς μπορείς να τονώσεις τη διάθεση και τα μαλλιά σου την ίδια στιγμή;

Υπάρχει, είναι μάσκες μαλλιών και λέγονται Bear Fruits. Έχοντας έρθει πολύ πρόσφατα στην Ελλάδα, φιλοδοξούν - και κάτι μου λέει ότι θα καταφέρουν - να αγαπηθούν από το ελληνικό κοινό και να γίνουν αναντικατάστατες. Τοποθετώντας στο επίκεντρο τη γυναίκα και τη φροντίδα του ίδιου μας του εαυτού ή self care αν προτιμάς, συνδυάζουν τα φυσικά συστατικά με υπέροχες φρουτώδεις μυρωδιές ενώ παράλληλα μας προτρέπουν να αφιερώσουμε 30 μόλις λεπτά από τον χρόνο μας - τόσο χρειάζεται να μείνει η μάσκα στα μαλλιά μας - στον εαυτό μας και στις ανάγκες του. Όσο τα μαλλιά μας μεταμορφώνονται, εμείς μπορούμε να δούμε ένα επεισόδιο από την αγαπημένη μας σειρά, να μιλήσουμε με τη φίλη μας στο τηλέφωνο, να ετοιμάσουμε μία λαχταριστή σαλάτα ή να ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας χόμπι. Εγώ προτιμώ συνήθως να κάνω λίγη γυμναστική - την αγαπημένη μου yoga -, να διαβάσω το βιβλίο μου, ή να "χαζέψω" στο αγαπημένο μου e-shop για να έχω και μία ιδέα για τα δώρα των Χριστουγέννων. Όλα αυτά, συνοδεία μουσικής, και πιο συγκεκριμένα της τέλειας λίστας των Bear Fruits στο Spotify. Στο τέλος της ημέρας, θα νιώθουμε πλήρης, έχοντας παράλληλα στιλπνά και μεταξένια μαλλιά.

Αβοκάντο

Εκτός φυσικά από τις διαφορετικές φρουτώδεις γεύσεις και τα φυσικά συστατικά, οι μάσκες Bear Fruits, έρχονται μαζί με τα ασορτί επαναχρησιμοποιούμενα σκουφάκια τους τα οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θας σας φτιάξουν τη διάθεση. Εξάλλου, όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πού και πού παιδί. Αυτή είναι η δική μας στιγμή.

Self care

Φυσικά η ποικιλία αρωμάτων είναι μεγάλη για να καλύψουν κάθε ανάγκη και γούστο. Έχουμε λοιπόν τον Μονόκερο που είναι μάσκα μαλλιών ενυδάτωσης, το Φλαμίνγκο που αφήνει τα μαλλιά απαλά και μαλακά, τη Φράουλα που κάνει το χτένισμα παιχνιδάκι, τον Ανανά για αποτοξίνωση, το Αβοκάντο για ενυδάτωση και - την αγαπημένη μου - Καρύδα! Η καθεμία από αυτές περιποιούνται την τρίχα σε βάθος προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη ενώ μερικά από τα θαυματουργά τους συστατικά όπως το έλαιο argan και η αλόη, είναι και αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Φλαμίνγκο

Προφανώς και τις έχω ήδη δοκιμάσει όλες, ενώ και οι φίλες μου δηλώνουν ήδη φανατικές. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερο να περιποιείσαι τα μαλλιά σου ενώ παράλληλα τονώνεις τη διάθεσή σου.

Μονόκερος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr