Follow us

Νατάσα Παζαΐτη | Το makeup tip της πριγκίπισσας Diana που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια

Το προϊόν μακιγιάζ που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της.

MissBloom TEAM
Νατάσα Παζαΐτη NDP

Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τις εμφανίσεις της Νατάσα Παζαΐτη, θα δεις πως όλες έχουν ένα κοινό: ένα βασιλικό μυστικό. Επίτρεψέ μας να σου εξηγήσουμε...

Νατάσα Παζαΐτη | Το makeup tip της πριγκίπισσας Diana που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια

Σίγουρα θα θυμάσαι πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή, παρομοίαζαν την Νατάσα Παζαΐτη με την πριγκίπισσα Diana. Η ομοιότητά τους είναι έκδηλη ακόμα και σήμερα, με τη γιατρό να έχει διατηρήσει την ίδια volunimous ξανθιά κουπ και να εξακολουθεί να υιοθετεί το αγαπημένο μακιγιάζ της πριγκίπισσας του λαού, εκείνο με το οποίο έσπαγε διαρκώς το πρωτόκολλο.

7+1 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα ωραιότερα γιορτινά μανικιούρ

Πριγκίπισσα Diana

Ο λόγος για το μπλε eyeliner, το οποίο δεν δίσταζε να φορέσει ακόμα και με την τιάρα της, προκαλώντας πραγματικό σκάνδαλο αφού το βασιλικό πρωτόκολλο προστάζει ξεκάθαρα το μακιγιάζ των royals να είναι φυσικό και κομψό. H επιλογή του συγκεκριμένου eye look δεν ήταν τυχαία. Το γεγονός ότι εφάρμοζε το eyeliner κοντά στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων έκανε το look εξαιρετικά wearable, ενώ παράλληλα φώτιζε το βλέμμα της και ενίσχυε το μπλε των ματιών της.

Νατάσα Παζαΐτη

Το ίδιο ακριβώς κάνει και η Νατάσα Παζαΐτη, η οποία εδώ και χρόνια επιλέγει τις ίδιες μπλε (συνήθως ιριδίζουσες) σκιές για να περιγράψει τα μάτια της και να φωτίσει το βλέμμα της. Τόσο στις πρωινές, όσο και τις βραδινές της εμφανίσεις, το μακιγιάζ της ολοκληρώνεται πάντα με μια γενναιόδωρη ποσότητα λαμπερού ρουζ στα μήλα και ένα satin ροζ κραγιόν.

Σοφία Φαραζή | Το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια έχει πολύ μεγάλο φανατικό κοινό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ