Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε το ιδανικό hair look για εγκυμονούσες (ή νέες μητέρες)

To low-maintenance χρώμα στα μαλλιά της παρουσιάστριας όλους αυτούς τους μήνες είναι η τέλεια ιδέα για κάθε mom-to-be.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη NDP

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις αρχές Δεκεμβρίου, με την παρουσιάστρια να έχει μοιραστεί ήδη τις πρώτες, ειλικρινείς σκέψεις και συναισθήματα που βιώνει λίγες μέρες μετά τη γέννα.

Ανάμεσα στα εμψυχωτικά λόγια της (προς άλλες νέες μανούλες και εγκυμονούσες) και στα στιγμιότυπα που δημοσιεύει στο Instagram, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το hair look της Mairiboo - το οποίο, σημειωτέον, είναι και αυτό που διατηρούσε καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να υιοθετήσει ένα άκρως low-maintenance look στα μαλλιά εδώ και μήνες, μια έξυπνη λύση που της εξασφάλιζε ότι το χρώμα των μαλλιών της θα δείχνει πάντα όμορφο, ακόμα και τις ημέρες που το κομμωτήριο δεν θα ήταν προτεραιότητα για εκείνη. Ποια ήταν αυτή; Το ελαφρύ ξάνοιγμα των μαλλιών από τη μέση και κάτω, που έμοιαζε πολύ με μπαλαγιάζ, σε συνδυασμό με διακριτικές ανταύγειες. Η ρίζα παρέμεινε πιο σκούρα, στο φυσικό καστανό της χρώμα - αφού πολλές εγκυμονούσες αποφεύγουν να βάφουν τα μαλλιά τους - και τα μήκη είχαν μια ξανθιά απόχρωση που φώτιζε ιδιαίτερα το πρόσωπό της.

Μια genius ιδέα για σένα που περιμένεις παιδάκι ή μόλις γέννησες και δεν θες να ασχολείσαι πολύ με τα μαλλιά σου, καθώς πρόκειται για ένα χρώμα που δεν απαιτεί ρίζα για να δείχνει κομψό.

Η Βάσια Κωσταρά με το γιορτινό μανικιούρ που αναδεικνύει απόλυτα τα οβάλ νύχια

Δες τι εννοούμε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ