Follow us

Το αγαπημένο άρωμα της Κατερίνας Γερονικολού είναι και το πιο φυσικό (και απόλυτα sustainable)

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά στο madamefigaro.gr για τη συνεργασία της με τη L'Erbolario καθώς και τα αρώματα που έχει ξεχωρίσει.

γερονικολου Courtesy of L'Erbolario

Τι κοινό μπορεί να έχουν η L’Erbolario Greece, το οικολογικό brand αρωμάτων από την Ιταλία, με την Ελληνίδα ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού; Την αποκλειστική συνεργασία που μόλις ανακοινώθηκε κι επίσημα από την εταιρεία, και που προβλέπεται πολλά υποσχόμενη.

Η Madame Figaro συνάντησε τη γοητευτική ηθοποιό και έμαθε τα πάντα σχετικά με τη συνεργασία τους, τις κοινές αξίες και τη φιλοσοφία που τους ενώνει, καθώς και τα μοναδικά αρώματα του brand που έχει ξεχωρίσει η ίδια - και που δείχνουν να την εκφράζουν απόλυτα.

1) Η L' Erbolario Greece μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της μαζί σου. Τι σε έκανε να πείς το "ναι" σε αυτό το beauty collaboration;

Η θετική μου απάντηση στην πρόταση της L’ Εrbolario να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ήταν τουλάχιστον αναμενόμενη, γιατί χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα πολλά από τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα στη συγκεκριμένη συνεργασία: να απολαμβάνω πρώτα απ' όλα για τον εαυτό μου την εμπειρία που ονομάζεται "L’ Erbolario".

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ