Follow us

Joyful Holiday | Πώς να δημιουργήσεις το πιο λαμπερό γιορτινό μακιγιάζ

Η χριστουγεννιάτικη κολεξιόν της Kiko Milano σου υπόσχεται μια ζεστασιά στο μακιγιάζ σου

kiko milano

Έφτασε η πιο όμορφη και γιορτινή εποχή του χρόνου και σίγουρα θα αναζητήσεις τι θα φορέσεις ή πως θα κάνεις το μακιγιάζ σου αυτές τις ημέρες. Γι' αυτό και η Kiko Milano είναι εδώ για εσένα και μόλις κυκλοφόρησε τη νέα limited edition, συλλογή Joyful Holiday.

Η πολυαναμενόμενη συλλογή είναι αφιερωμένη στη μαγεία των Χριστουγέννων, τα χρώματα, τις υφές και τα αρώματα που κατακλύζουν τις παραδοσιακές, γιορτινές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι προϊοντικές επιλογές με τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της κανέλας και των gingerbread cookies, αφυπνίζουν τις αισθήσεις και σας προκαλούν να μπείτε λίγο νωρίτερα στο mood των Χριστουγέννων. Οι συσκευασίες έχουν τη μορφή πραγματικών στολιδιών, στα παραδοσιακά χρώματα του μπορντό και του χρυσού, έτοιμα να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ή να παραμείνουν με ασφάλεια κάτω από αυτό μέχρι να φτάσει η ώρα της ανταλλαγής των δώρων.

Η προετοιμασία της μεγάλης βραδιάς

Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα ζεστό, καταπραϋντικό ντους που θα σε αναζωογονήσει, χρησιμοποιώντας το Sugar Cuddle Face & Body Scrub. Ταυτόχρονα, γνώρισε τη Golden Brightening Face Mask, μία μάσκα ειδικά σχεδιασμένη για την θρέψη και τη λάμψη της επιδερμίδας. Φυσικά μην το ξεχάσεις το Nourishing Lip Mask. Ολοκλήρωσε τη περιποίησή σου με τη Night & Day Face Cream, ένα προϊόν 2 σε 1 που παρέχει ενυδάτωση και θρέψη μέρα και νύχτα. Ολοκλήρωσε την προετοιμασία σου, εφαρμόζοντας τον Golden Elixir Hydra Serum για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου.

Διάβασε τη συνέχεια στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ