Ζενεβιέβ Μαζαρί | Το σαγηνευτικό, ανδρικό άρωμα που φορά τα τελευταία 14 χρόνια

"Αυτά τα αρώματα με έχουν κερδίσει κι ελπίζω για πάντα".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Με το διαχωρισμό των φύλων να είναι πιο ρευστός από ποτέ, ολοένα και περισσότερες γυναίκες στρέφονται σε "αντρικά" αρώματα, αναδεικνύοντας την masculine πλευρά τους. Η Ζενεβιέβ Μαρζαρί το έκανε από πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που στη συλλογή της συναντά κανείς τόσο κλασικά αντρικά, όσο και πιο νέα unisex αρώματα. Εμείς τη ρωτήσαμε ποια είναι εκείνα που ξεχωρίζει:

Κατερίνα Καραβάτου | Το ένα και μοναδικό άρωμα που φοράει όλη της τη ζωή

Τα αγαπημένα αρώματα της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Το πρωί ξεκινά τη μέρα της με το Orpheon Eau de Parfum του οίκου Diptyque. Πρόκειται για μία από τις πιο πρόσφατες αρωματικές δημιουργίες του γαλλικού οίκου, η οποία έχει πάρει το όνομά της από ένα παριζιάνικο jazz club στη γειτονιά Saint-Germain στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Είναι εξαιρετικά "ζεστό" και ξυλώδες με νότες ιουνίπερου, εσπεριδοειδών, τζίντζερ, δαμασκηνού ρόδου, ylang-ylang, tonka bean και κέδρου. "Το φοράω κάθε μέρα από το πρωί και με κάνει να νιώθω ότι μπορώ να είμαι as jazz as it gets", μάς εξηγεί.

Θάλεια Ματίκα | Το αισθησιακό και μυστηριώδες άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Στις βραδινές εξόδους της, όπως μάς αποκαλύπτει η ίδια, τη συνοδεύει το Ambre Nuit Eau de Parfum του οίκου Dior. "Το φοράω από το 2009. Είναι το απόλυτο βραδινό μου άρωμα", εξηγεί. Κιτρώδες και κεχριμπαρένιο, πρόκειται για ένα "μαγικό συνδυασμό", όπως το χαρακτηρίζει η ίδια, περγαμόντου, τριαντάφυλλου Δαμασκού, ροζ πιπεριού, κεχριμπαριού και κέδρου.

"Αυτά τα αρώματα με έχουν κερδίσει κι ελπίζω για πάντα", καταλήγει.

Σοφία Φαραζή | Το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια έχει πολύ μεγάλο φανατικό κοινό