Follow us

Stop the press | Τα προϊόντα Florence by mills και το άρωμα της Billie Eilish ήρθαν στην Ελλάδα

Τρέξε να τα προλάβεις πριν γίνουν -ξανά- sold out.

florence Courtesy of brand

Αν υπάρχουν δύο beauty brands που βρίσκονται στη wishlist κάθε έφηβης αυτήν την στιγμή, αυτά είναι σίγουρα τα beauty της Millie Bobbie Brown και της Billie Eilish. Τα νέα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευχάριστα για τις beauty addicts λοιπόν αφού και τα δύο ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα καταστήματα Hondos Center.

Το florence by mills της Millie Bobbi Brown είναι ένα clean beauty brand, με προϊόντα τόσο περιποίησης, όσο και μακιγιάζ, που απευθύνονται σε teens, αλλά και 20somethings. Με αυτό η πρωταγωνίστρια της σειράς Stranger Things επιδιώκει να αναπροσδιορίσει την ομορφιά με μία κατεύθυνση προς την GEN-Z γενιά, βασισμένη στην πίστη πως η ομορφιά προέρχεται από την αγάπη και την φροντίδα του εαυτού μας.

Εξίσου συναρπαστικό λανσάρισμα στην Ελλάδα είναι και το Eilish, το άρωμα της Billie Eilish, το οποίο γίνεται διαρκώς sold out παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό Amber Gourmand που σε ελκύει με ένα ζεστό, cozy άρωμα και σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Το άρωμα ανοίγει με ζαχαρωμένα πέταλα, τονισμένα από ζουμερό μανταρίνι αι κόκκινα μούρα. Η καρδιά του ξεδιπλώνεται με απαλά μπαχαρικά, πλούσιο κακάο και κρεμώδη βανίλια. Αποτελείται από νότες μόσχου, σπόρους τόνκα και νότες ξύλου. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τα αγαπημένα μέρη του σώματος της Billie: το στήθος, τον λαιμό και την κλείδα, ενώ είναι επικαλυμμένο με bronze κεχριμπαρένιο χρώμα.

Όταν βρεθείς στα καταστήματα Hondos Center μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στα υπόλοιπα new beauty entries: Τις cute μάσκες προσώπου και κρέμες χεριών του κορεάτικου brand Tony Moly, τα πολυχρηστικά balms του Dr. Paw Paw και τα απολαυστικά scrub καφέ και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και προσώπου της Frank Body.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ