Τα ωραιότερα αρώματα που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Εκτός απ' το ότι μυρίζουν υπέροχα, είναι και εξαιρετικά οικονομικά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί η πρώτη σου σκέψη όταν αναζητάς το νέο signature άρωμά σου να είναι να στραφείς στους δημοφιλείς οίκους, που συναντά κανείς στα καταστήματα καλλυντικών, ωστόσο μερικές από τις ωραιότερες επιλογές eau de parfum και eau de toilette θα τις βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου. Ακολουθεί η λίστα με τα πιο μοσχομυριστά αρώματα φαρμακείου, που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. PS: Είναι επίσης εξαιρετικά οικονομικά!

Οι καλύτεροι οροί προσώπου με υαλουρονικό οξύ που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Τα ωραιότερα αρώματα φαρμακείου που θα δοκιμάσεις ποτέ

Rose Eau Parfumee Bienfaissante, Roger & Gallet

Ήρεμο και πληθωρικό, απαλό και τρυφερό: Αυτό είναι το Rose Eau Parfumee Bienfaissante με την υπογραφή της Master Αρωματοποιού Angéline Leporini, το οποίο συνδυάζει το τριαντάφυλλο Δαμασκού με το ιταλικό μανταρίνι ακτινοβολώντας φρεσκάδα και λάμψη.

Cashmere Kumquat Eau De Toilette, KORRES

Σε αυτό το εκλεπτυσμένο άρωμα, το γλυκό, αναζωογονητικό κουμκουάτ έχει τον πρώτο λόγο. Ακολουθούν νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλιας, γλυκόπικρα εσπεριδοειδή, η οξύτητα του λεμονιού και η γήινη φρεσκάδα του κέδρου, σε φόντο εμπνευσμένο από τον αισθησιασμό του πολυτελούς κασμίρ.

Iris Eau de Parfum, L' Erbolario

Αν αγαπάς τα αρώματα πούδρας, θα λατρέψεις το Iris Eau de Parfum με μεθυστικές νότες ίριδας, ylang ylang, tobacco και βανίλιας. 

Bois d'Orange Eau Parfumee Bienfaissante, Roger & Gallet

Αφιερωμένο στα αγαπημένα του εσπεριδοειδή, ο Master Αρωματοποιός Dominique Ropion δημιούργησε ένα άρωμα που συνδυάζει όλες τις διαστάσεις της πικρής πορτοκαλιάς, από τις ρίζες έως την κορυφή, τα κλαδιά, τα φύλλα και τους καρπούς της. Το άρωμα συμπληρώνεται από νότες πατσουλί, που το κάνουν ακόμα πιο "χαρούμενο" και φρέσκο.

White Tea Eau De Toilette, KORRES

Αν θέλεις να μυρίζεις σαν φρεσκοπλυμμένα ρούχα, το White Tea Eau De Toilette της KORRES με νότες λουλουδιών, γλυκόπικρων εσπεριδοειδών, ντελικάτου λευκού τσαγιού, κέδρου και βελανιδιάς είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Thé Des Vignes Fresh Fragrance, Caudalie

Λουλουδένιο, κιτρώδες και ελαφρώς πικάντικο, το άρωμα Thé Des Vignes της Caudalie με νότες από γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, τσάι, τζίντζερ, σταφύλια, νερόλι, μόσχο και μέλι είναι το πλέον ιδανικό άρωμα για κάθε μέρα.

Sun Delicious Fragrant Water, Nuxe

Με νότες από γλυκό πορτοκάλι, βανίλια, μόσχο, τροπική καρύδα, και άνθη tiare, το Sun Delicious Fragrant Water είναι η επιτομή του καλοκαιριού (σε μπουκάλι).