Follow us

Αυτά είναι τα 5 χρώματα νυχιών που δείχνουν πάντα classy

Δείχνουν υπέροχα τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά νύχια.

βερνίκια νυχιών Splash News/Ideal Image

Καλές οι τάσεις και τα ιδιαίτερα nail art, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τα χρώματα-κλασικές αξίες, εκείνα που ανεξάρτητα από τη χρονιά και την εποχή δείχνουν πάντα κομψά και "ακριβά". Ακολουθούν τα 5 βερνίκια νυχιών που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνισή σου, κάνοντάς την να δείχνει πιο classy και chic:

Αυτό είναι το πιο διαχρονικό μανικιούρ για κοντά νύχια

5 βερνίκια νυχιών που δείχνουν πάντα classy

Jet Black

Τα μαύρα βερνίκια αναδεικνύονται κάθε χρονιά σε μία από τις πιο κομψές επιλογές, τόσο για κοντά, όσο και για μακριά νύχια. Ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με ένα ultra glossy top coat για να κάνεις τη συνολική εμφάνισή σου να δείχνει πιο "ακριβή" και ταυτόχρονα edgy.

Pure White

Ένα "καθαρό" λευκό μανικιούρ θα κάνει κάθε εμφάνισή σου να δείχνει πιο "ακριβή". Αν θέλεις να χαρίσεις μια glamorous νότα στο nail look σου επέλεξε ένα ελαφρώς ιριδίζον ή περλέ λευκό βερνίκι.

Winter Manicure | 5 χρώματα νυχιών που κάνουν θραύση αυτήν την στιγμή στο Instagram

Barely There Pink

Το "διάφανο" ροζ εκείνο που ταιριάζει γάντι στη δημοφιλή "clean girl" αισθητική είναι αδιαμφισβήτητα η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις για το μανικιούρ σου, καθώς κάνει τα νύχια να δείχνουν "καθαρά" και αποπνέει μια ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Nude

Αν αγαπάς το μίνιμαλ στιλ, επίλεξε ένα nude βερνίκι νυχιών. Η "παγίδα" εδώ είναι ότι θα πρέπει να βρεις την nude απόχρωση που ταιριάζει στο δικό σου τόνο επιδερμίδας έτσι ώστε το μανικιούρ σου να είναι όντως κολακευτικό.

Burgundy

Μπορεί να είναι debatable το κατά πόσο τα κόκκινα νύχια είναι classy ή trashy, όλοι όμως συμφωνούν πως ένα μανικιούρ σε βαθύ μπορντό ή βουργουνδί χρώμα είναι εξαιρετικά κομψό.

Honourable Mention

Μιλώντας για classy nail looks, φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο all time classic γαλλικό μανικιούρ. Για ένα διαχρονικά κομψό αποτέλεσμα, απόφυγε τις trendy εκδοχές του και προτίμησε την κλασική εκδοχή του με τη milky pink βάση και τη λευκή άκρη σε νύχια μετρίου μήκους.

Το πιο περιζήτητο χρώμα νυχιών της σεζόν σύμφωνα με τους manicurists

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ