Follow us

10 Ελληνίδες TikTokers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Ελίνα Καλιτζάκη, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, Χριστιάννα Μήττα κ.ά

αρώματα Instagram

Με ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους να είναι online, γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους τα Internet trends και δοκιμάζουν πρώτες τα νέα viral προϊόντα ομορφιάς. Ο λόγος για τις πιο διάσημες Ελληνίδες TikTokers, που μέσα από τα προφίλ τους ενημερώνουν τους εκατοντάδες χιλιάδες followers τους για όλα όσα ξεχωρίζουν. Εμείς τις ρωτήσαμε ποια είναι το αγαπημένα τους αρώματα και οι -όχι τόσο basic- απαντήσεις τους απέδειξαν περίτρανα πως τα Internet kids είναι τα πιο cool:

10 -ακόμα- Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Ελίνα Καλιτζάκη

Αν υπάρχει κάποια που γνωρίζει όλα τα beauty trends στο TikTok, αυτή είναι σίγουρα η Ελίνα Καλιτζάκη. Καμία εντύπωση λοιπόν δεν μας προκάλεσε πως το αγαπημένο της άρωμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην πλατφόρμα. Ο λόγος για το viral Private Blend Lost Cherry Eau de Parfum του οίκου Tom Ford με νότες από πετροκέρασο, πικραμύγδαλο, τριαντάφυλλο και σιρόπι βύσσινο.
"Είναι ένα άρωμα που με κάνει χαρούμενη κάθε φορά που το φοράω", λέει η ίδια. "Έχει φανταστική διάρκεια και ένταση".

10 Ελληνίδες TikTokers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Ιωάννα Σπανού

Αν η Ιωάννα Σπανού έπρεπε να ξεχωρίσει ένα άρωμα από τη συλλογή της, αυτό θα ήταν σίγουρα το Good Girl Eau de Parfum του οίκου Carolina Herrera, το οποίο φορά από το λύκειο και το έχει συνδέσει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις της. Οι γλυκές, ιδιότητες του γιασεμιού προσδίδουν στο Good Girl μια λαμπερή θηλυκότητα. Το πλούσιο αρωματικό κακάο και το μεθυστικό τόνκα εκφράζουν μια μυστηριώδη πλευρά του, ενώ το αμύγδαλο και ο καφές φέρνουν νότες έντονης ζωντάνιας. Δύο ακόμα αρώματα που λατρεύει τελευταία είναι το Black Opium και το Libre του οίκου YSL Beauty.

άρωμα

Δήμητρα Πολυχρονοπούλου

Η Δήμητρα Πολυχρονοπούλου λατρεύει να δοκιμάζει διαρκώς νέα προϊόντα ομορφιάς. Όσον αφορά ωστόσο τα αρώματα, έχει καταλήξει ποιο είναι το all time αγαπημένο της. Ο λόγος για το Alien Eau de Toilette του οίκου Mugler με νότες από μανταρίνι, γιασεμί και λευκή άμβρα. "Το φοράω από τη 2α Γυμνασίου, 11 χρόνια τώρα δηλαδή", λέει. "'Οποτε το φοράω, όπου και να πάω όλοι με ρωτάνε τι άρωμα φοράω", εξηγεί.

άρωμα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι

Δέσποινα Κατσιρούμπα

@despinakatsirouba Συμφωνείτε και εσείς? 🤍πείτε μου και τα δικά σας τιπς στα σχόλια #fashioninspo #fashiontok #greektok #outfit #μοδα #μοδα2023 ♬ Flowers - Miley Cyrus

Αν και κορίτσι της μόδας at heart, η Δεσποινα Κατσιρούμπα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά. Το αγαπημένο της άρωμα, όπως μας λέει, είναι το εκρηκτικό και γλυκό Candy Eau de Parfum του οίκου Prada με νότες από καραμέλα, μόσχο και βανίλια. "Το λατρεύω γιατί είναι σχετικά βαρύ σε σύγκριση με άλλα αρώματα και επίσης έχει τρομερά μεγάλη διάρκεια", λέει μιλώντας για τους λόγους που το ξεχωρίζει.

άρωμα

Ιωάννα Χυτίρη

Ένα από τα πιο γλυκά και inspirational κορίτσια του TikTok, η Ιωάννα Χυτίρη, όπως παραδέχεται, δύσκολα αλλάζει άρωμα. Γι' αυτό εδώ και χρόνια μένει πιστή στο Coco Mademoiselle του οίκου Chanel με νότες από πορτοκάλι, περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, γιασεμί, πατσουλί, μόσχο και βανίλια. Από τη συλλογή της ξεχωρίζει επίσης το cult favourite Black Opium του οίκου YSL Beauty, ενώ, όπως λέει η ίδια, πρόσφατα δοκίμασε το ξυλώδες και πουδρένιο Narciso του οίκου Narciso Rodriguez, το οποίο την ξάφνιασε ευχάριστα.

άρωμα

Χριστιάννα Μήττα

Αν σου αρέσει το μακιγιάζ και τα GRWM videos, τότε σίγουρα γνωρίζεις την Χριστιάννα Μήττα. Tο αγαπημένο της άρωμα είναι το Very Good Girl Eau de Parfum του οίκου Carolina Herrera, το οποίο ξεκινά με κορυφαίες νότες παιχνιδιάρικου φραγκοστάφυλου κι εξωτικού λίτσι, και οδηγεί σε μια σαγηνευτική καρδιά με άρωμα τριαντάφυλλο. Οι νότες βάσης βετιβέριας και βανίλιας προσφέρουν ένα εκπληκτικό και σύγχρονο φινίρισμα. "Πιστεύω πως είναι ο τέλειος συνδυασμός girly και sexy που το κάνει κατάλληλο και για τη μέρα αλλά και για τη νύχτα", λέει η ίδια η Χριστιάννα. "Μπορείς να αρωματιστείς το πρωί και να διαρκέσει όλη μέρα μέχρι το βράδυ (αν όχι μέχρι την επόμενη μέρα!)", προσθέτει.

άρωμα

Τζιωρτζίνα Χαράμη

@_tzwr.tzina_ Εγώ ήμουν αυτή να ξέρετε #tzwrtzina #sxoleio #kathigitria #apousies ♬ original sound - g.ram

Ίσως το πιο αστείο κορίτσι της λίστας μας, η Τζωρτζίνα Χαράμη, όπως μας λέει, λατρεύει το Thank U, Next Eau de Parfum της Ariana Grande με νότες από σμέουρο, αχλάδι, καρύδα, τριαντάφυλλο, macarons και musk. "Μου αρέσει γιατί είναι γλυκό και sexy ταυτόχρονα και με το που το φοράω νιώθω σα να ομορφαίνω", εξηγεί. "Όλοι μου λένε πόσο ωραία μυρίζω όταν το φοράω", εξομολογείται.

άρωμα

Ελένη Σπύρου (@eleni_in_athens)

Ακόμα κι αν δεν ξέρεις την Ελένη Σπύρου από το προσωπικό της προφίλ στο TikTok, σίγουρα θα την γνωρίζεις σαν το κορίτσι του Mind Your Style. Η Ελένη, όπως μάς λέει, λατρεύει τα αρώματα και γι' αυτό έχει πολλά αγαπημένα, τα οποία φορά ανάλογα με τη διάθεσή της. "Αυτό που λάτρεψα τον τελευταίο χρόνο και το οποίο ανακάλυψα στο γαμήλιο ταξίδι που έκανα στις Μαλδίβες, είναι το Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum του Maison Francis Kurkdjian", λέει. "Απλώνεται στο δέρμα σαν ένα κεχριμπαρένιο, φλοράλ και ξυλώδες αεράκι- μια ποιητική αλχημεία", λέει μιλώντας για το viral άρωμα με νότες από γιασεμί, σαφράν, κεδρόξυλο και γκρίζο άμπαρο.

άρωμα

Bella Rivas

@bellarivv Ok so seriously tho, i think im getting better at doing makeup after watching these tutorials . I hope it shows και δεν είναι μόνο η ιδεα μ😅 ##tiktokgreece##xoriolife##rhodesgreece##ellada##greekgirl##makeuptransformation##muagreece##greekgirledition ♬ SHIMMY SONGTRADR 30 HIT WONDER - Artist manager manager

Αν όταν ερχόταν για διακοπές στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια, κάποιος της έλεγε ότι θα γνωρίσει το μέλλοντα σύζυγό της κι ότι θα γίνει TikTok sensation, σίγουρα δεν θα το πίστευε. Ο λόγος για την Bella Rivas, που χάρη στην αγάπη της για τον Κρητικό αρραβωνιαστικό της, Γιώργο, αλλά και τον freddo espresso με μέλι, έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο ελληνικό TikTok. Όπως μας είπε, το αγαπημένο της άρωμα είναι ένα που της έκανε δώρο το αγόρι της όταν πήγαν διακοπές στην Τενερίφη. Αυτό όμως που φορά εδώ και χρόνια είναι το Black Opium Eau de Parfum του οίκου Yves Saint Laurent Beauty με νότες από αχλάδι, ροζ πιπέρι, άνθη πορτοκαλιάς, καφέ, γιασεμί και βανίλια. "Το έχω συνδυάσει με μια όμορφη ανάμνηση που έχω με το αγόρι μου στο Ρέθυμνο. Με ταξιδεύει πίσω στην εποχή που πρωτοβγαίναμε ραντεβού για κρασί", εξηγεί.

άρωμα

Μαρία Ιωάννου

@theonlymariwn

Μπήκα στο καράβι ή όχι ; ✨

♬ Selfcare-demo - Bella Moulden

Γνωστή για την αγάπη της για τα καλλυντικά, η Μαρία Ιωάννου δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα από τα πιο viral αρώματα των τελευταίων χρόνων. Ο λόγος φυσικά για το Ari Eau de Parfum, το άρωμα της Ariana Grande, με νότες από βατόμουρο, αχλάδι, γκρέιπφρουτ, ορχιδέα, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο και ζαχαρωτό. "Στην εφηβεία μου είχα τρέλα με την Ariana κι έτσι το λάτρεψα", εξηγεί. "Έχω δοκιμάσει πολλά αρώματα μεγάλων εταιριών έκτοτε αλλά πάντα επιστρέφω σε αυτό. Η μυρωδιά του είναι απλά εθιστική", προσθέτει.

άρωμα

Ναταλία Γερμανού | Αυτό είναι το πικάντικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ