Follow us

Αγνώριστη η Βάσια Κωσταρά με ολοκαίνουριο hair look | Η αναπάντεχη αλλαγή που την ανανέωσε πλήρως

Η σχεδιάστρια άλλαξε το signature χτένισμά της σε ένα πολύ κομψό sleek look.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram @vassia_kostara

Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που η Βάσια Κωσταρά φρέσκαρε το ξανθό χρώμα των μαλλιών της, ώστε να υποδεχτεί τον νέο χρόνο με ολοκαίνουρια μαλλιά και ανανεωμένη διάθεση.

Πιο αναλυτικά, η σχεδιάστρια άνοιξε τη signature ξανθιά κόμη της σχεδόν έναν με δύο τόνους, με τα μαλλιά της να παίρνουν ένα σχεδόν πλατινέ χρώμα και τη βαφή να φωτίζει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την επιδερμίδα της. Το χτένισμα ωστόσο διατηρήθηκε ίδιο και απαράλλαχτο, στο 70s inspired (αλά Farrah Fawcett) hairstyle που όλες έχουμε αγαπήσει πάνω της.

Μαρία Ναυπλιώτου | Έκοψε τα μαλλιά της στην κουπ που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη

Θυμήσου το αποτέλεσμα:

Πριν λίγες ώρες ωστόσο η Βάσια Κωσταρά δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα εντελώς διαφορετικό hair look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία τα μαλλιά της φαίνονται ακόμα πιο πλατινέ (πιθανόν λόγω κάποιου φίλτρου) και το χτένισμα δεν έχει τους χαρακτηριστικούς κυματισμούς που τόσο θαυμάζουμε. Αντιθέτως, αυτή τη φορά επέλεξε να τα ισιώσει για αλλαγή, με το sleek αυτό look της να δείχνει πολύ σικ και μοντέρνο. Πώς την προτιμάς;

Δες το αποτέλεσμα:

Αγνώριστη η Βάσια Κωσταρά με ολοκαίνουριο hair look | Η αναπάντεχη αλλαγή που την ανανέωσε πλήρως

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ