Follow us

Scandi Hairline | Το νέο viral hair trend είναι ιδανικό για εσένα που έχεις πολλές -κι ενοχλητικές- φύτρες

Plus θα φωτίσει το πρόσωπό σου.

φύτρες μαλλιών Splash News/Ideal Image

Αν παρακολουθείς Beauty TikTok, τότε σίγουρα θα έχεις πετύχει στη for you σου, το νέο viral trend που καμουφλάρει περίτεχνα τις φύτρες μαλλιών, γλιτώνοντας πολλές γυναίκες από έναν από τους μεγαλύτερους "πονοκεφάλους" κατά τη διάρκεια του καθημερινού styling.

Αντίο curtain bangs | Τα Ηepburn bangs είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά τώρα

Το viral hair trend που θα λατρέψεις αν έχεις πολλές φύτρες μαλλιών

Η τεχνική βαφής που έχει ενθουσιάσει τους φανατικούς χρήστες του TikTok "ακούει" στο όνομα Scandi Hairline. Στην ουσία πρόκειται για το "ξάνοιγμα" των μαλλιών γύρω από τη γραμμή των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων baby hair. Η τεχνική αυτή εκτός από το ότι μπορεί να καμουφλάρει τις ενοχλητικές φύτρες μαλλιών, χαρίζει φως στο πρόσωπο κάνοντάς το να δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό.

Αν και η τάση ξεκίνησε από τις Σκανδιναβές κι αφορά κυρίως ξανθά μαλλιά, μπορεί να εφαρμοστεί σε μαλλιά κάθε χρώματος. Για να υιοθετήσεις την τάση, είναι πολύ σημαντικό ωστόσο να βρεις έναν έμπειρο colorist, ο οποίος θα ξέρει ακριβώς τι απόχρωση να χρησιμοποιήσει σε εκείνο το σημείο και πώς να κάνει blending με το υπόλοιπο hair look.

Καλεσμένη σε γάμο | 10 κομψά χτενίσματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Το καλύτερο; Χρειάζεται touch up μόλις κάθε 12 εβδομάδες. Μπορείς να καθυστερήσεις μάλιστα ακόμα περισσότερο το ραντεβού σου αν το χρώμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι κοντά στο φυσικό σου. Για να διατηρείς το αποτέλεσμα αψεγάδιαστο για όσο περισσότερο γίνεται, ένταξε στη ρουτίνα σου προϊόντα περιποίησης ειδικά για βαμμένα μαλλιά.

Dark Chocolate | Το chic καστανό χρώμα που θα βλέπεις παντού την επόμενη χρονιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ