3 χτενίσματα που κάθε stylish Παριζιάνα θα ζητούσε στο hair salon

Τα ανεπιτήδευτα σικ χτενίσματα που υιοθετεί κάθε Γαλλίδα στην καθημερινότητά της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το ότι η παριζιάνικη αισθητική μονοπωλεί, παγκοσμίως, το ενδιαφέρον και την προσοχή των περισσότερων γυναικών τον τελευταίο καιρό δεν είναι κάτι νέο. Κάτι το "Emily in Paris", κάτι το γεγονός ότι, πράγματι, οι Γαλλίδες αποπνέουν κάτι κομψό και όμορφο από το ντύσιμο μέχρι τα (απλά) χτενίσματά τους, και μας κάνουν να θέλουμε να χαζεύουμε το στιλ τους κάθε φορά που ανοίγουμε το Instagram, δεν είναι περίεργο το ότι πολλές κοπέλες θέλουν να τις αντιγράφουν πιστά από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Εξάλλου, το hashtag #frenchstyle και όλα τα παρεμφερή του συγκεντρώνουν καθημερινά εκατομμύρια views.

Μαζί με τα minimal chic outfits και το φυσικό μακιγιάζ, πάνε πακέτο και τα ανέμελα μαλλιά τους, που επίτηδες τα διατηρούν σε ένα πιο casual ύφος. Κι αυτό γιατί οι Γαλλίδες είναι και θέλουν να δείχνουν πάντοτε ανεπιτήδευτα σικ, χωρίς να δίνουν την εντύπωση ότι προσπάθησαν πολύ γι' αυτό - μιας και τις περισσότερες φορές πράγματι δεν έχουν προσπαθήσει ούτε έχουν ξοδέψει ώρες στον καθρέφτη τους.

Like a French girl | 4 κουρέματα που κάθε Παριζιάνα θα ζητούσε από τον κομμωτή της

Γι' αυτό και, παρατηρώντας τες προσεκτικά, έχουμε καταλάβει ότι υπάρχουν 3 χτενίσματα που εξασφαλίζουν άνεση και ευελιξία στις Γαλλίδες, ενώ είναι τόσο εύκολα που μπορούν να τα κάνουν και μόνες τους μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Με λίγα λόγια, είναι αυτά που κάθε Παριζιάνα θα ζητούσε να κάνει στο κομμωτήριο - αν επέλεγε να το επισκεφτεί πριν από κάποια έξοδο.

Έτσι, low-buns, αλογοουρές και πλεξούδες είναι τα στάνταρ hairstyles που μια Παριζιάνα θα υιοθετήσει είτε πρόκειται για επίσημη εμφάνιση είτε όχι.

Το πιο περιζήτητο χρώμα μαλλιών για το '23 είναι και αυτό που σε κάνει να δείχνεις (πολύ) νεότερη

Δες παρακάτω τα 3 απλά χτενίσματα που οι Παριζιάνες κάνουν στο repeat:

Χαμηλοί κότσοι

Λυτά, ίσια μαλλιά (με κορδέλες ή περασμένα μέσα από ζιβάγκο)

Κλασικές πλεξούδες