Follow us

Το πιο περιζήτητο χρώμα μαλλιών για το '23 είναι και αυτό που σε κάνει να δείχνεις (πολύ) νεότερη

Το ginger χρώμα στα μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση στις βαφές φέτος.

Jessica Chastain Splash News / Ideal Image

Η νέα χρονιά προκαλεί σχεδόν πάντα μια άκρατη επιθυμία στις γυναίκες να κάνουν αλλαγές στην εμφάνισή τους. Και όταν μιλάμε για αλλαγές, συνήθως αυτές αφορούν τα μαλλιά, με το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών να βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές τους.

Glazed hair | Μετά τα "glazed nails", τα trends φέτος θέλουν σούπερ λαμπερά, στιλπνά μαλλιά

Ιδίως σε ό, τι αφορά τη βαφή μαλλιών, το χρώμα που κυριαρχεί ήδη στις τάσεις και έχει γίνει το πιο δημοφιλές στα hair salons, είναι το ginger και το strawberry blonde. Πρόκειται για δύο αποχρώσεις που έκαναν πάταγο πριν λίγα χρόνια, όμως συνεχίζουν να βρίσκονται στις top επιλογές πολλών γυναικών λόγω της ευελιξίας αλλά και της φρεσκάδας που χαρίζουν σε όποια αποφασίσει να τις υιοθετήσει.

Caramel brown highlights | Οι ανταύγειες που θα σε ανανεώσουν απόλυτα αν είσαι μελαχρινή ή καστανή

Βέβαια, είναι γεγονός ότι, οποιαδήποτε κόκκινη και χάλκινη βαφή επιλέξεις, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: θα έχεις πετύχει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη, αφού τα χρώματα αυτά φωτίζουν το βλέμμα και αναδεικνύουν την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, γλυκαίνοντάς το.

Μάλιστα, κάποιες αποχρώσεις δείχνουν ακόμα καλύτερες μετά από κάποια λουσίματα, που το bold χρώμα έχει αρχίσει να φεύγει - πράγμα που τις καθιστά την ιδανική low-maintenance βαφή μαλλιών. Το καλύτερο είναι να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου κομμωτή ώστε να βρεις ποιος ακριβώς υποτόνος σού ταιριάζει - γιατί σίγουρα υπάρχει ο ιδανικότερος για σένα.

Όσο για τη φροντίδα τους, γνωρίζεις ήδη καλά ότι τα βαμμένα μαλλιά απαιτούν εξειδικευμένη περιποίηση για να διατηρήσουν τη λάμψη και το χρώμα τους άθικτα, αλλά και για να μην δείχνουν απεριποίητα και ταλαιπωρημένα. Δες εδώ τις θεραπείες λάμψης για χρήση στο σπίτι που θα ζωντανέψουν το χρώμα των μαλλιών σου μετά τη βαφή (και θα το διατηρήσουν αναλλοίωτο μέχρι το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο).

"Legally blonde" | Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε τη βαφή μαλλιών που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ