Μαρία Μπεκατώρου | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στην τσάντα της

"Mε αυτό το άρωμα νιώθω όμορφα κάθε στιγμή".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μια από τις πιο ευγενικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, η Μαρία Μπεκατώρου, δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα γλυκό κι άκρως θηλυκό άρωμα. Εμείς φυσικά τη ρωτήσαμε ποια είναι η αρωματική δημιουργία που ξεχωρίζει από τη συλλογή της:

Σοφία Φαραζή | Το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια έχει πολύ μεγάλο φανατικό κοινό

Το αγαπημένο άρωμα της Μαρίας Μπεκατώρου

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, το αγαπημένο άρωμά της δεν είναι άλλο από εκείνο του δικού της brand, M Cosmetics. Πρόκειται για ένα άρωμα, το οποίο αποπνέει φρεσκάδα και θηλυκότητα και είναι εμπνευσμένο, όπως και όλη η σειρά καλλυντικών M Cosmetics, από τα αρώματα και την ομορφιά της Ελλάδας.

"Η πούδρα, η καραμέλα και η γαρδένια, στις νότες καρδιάς, αυτού το μοναδικού αρώματος, με παρασύρουν σε ένα ταξίδι αισθησιακού δυναμισμού, ενώ το κεχριμπάρι και η βανίλια αφήνουν μια εκλεπτυσμένη ζεστή αίσθηση καθώς αγκαλιάζουν το δέρμα μου", λέει η ίδια μιλώντας για τους λόγους που το ξεχωρίζει. "Mε αυτό το άρωμα νιώθω όμορφα κάθε στιγμή αφήνοντας το να γίνει κομμάτι του εαυτού μου", προσθέτει.

Ευγενία Σαμαρά | Τα 3 δροσερά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Στις νότες κορυφής πρωταγωνιστούν φρουτώδεις αρωματικές συμφωνίες όπως το φραγκοστάφυλο, το πράσινο μήλο και το δαμάσκηνο. Στις νότες καρδιάς η πούδρα, η καραμέλα και η γαρδένια κλέβουν την παράσταση και παρασύρουν σε ένα ταξίδι αισθησιακού δυναμισμού. Το κεχριμπάρι, οι σπόροι τόνκα και η γλυκιά βανίλια στη βάση του χαρίζουν μια ακαταμάχητη "ζεστασιά".

Ζέτα Δούκα | Το κομψό άρωμα που φορά εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια