Follow us

Ζέτα Δούκα | Το κομψό άρωμα που φορά εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια

+ Η νέα αγαπημένη της αρωματική δημιουργία.

Ζέτα Δούκα Instagram

Φινέτσα. Αυτή είναι η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο νου όταν αναφερόμαστε στην Ζέτα Δούκα. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο άρωμα αφήνει στο πέρασμά της; Εμείς τη ρωτήσαμε και οι αγαπημένες της επιλογές είναι φυσικά το ίδιο κομψές με εκείνη:

Μιμή Ντενίση | Τα αρώματα που φορά εδώ και χρόνια και δεν αλλάζει με τίποτα

Το αγαπημένο άρωμα της Ζέτας Δούκα

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, το αγαπημένο της άρωμα, εκείνο που φορά για πάνω από 10 χρόνια είναι το Le Parfum Eau de Parfum του οίκου Elie Saab. Πρόκειται για ένα λουλουδάτο άρωμα-εορτασμό της θηλυκότητας με βασικές νότες του το αναζωογονητικό άνθος πορτοκαλιάς, το ντελικάτο γιασεμί, το εθιστικό τριαντάφυλλο, το "φωτεινό" υλάνγκ υλάνγκ και το πατσουλί.

Ζέτα Δούκα | Το κομψό άρωμα που φορά εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια

Αυτό δεν είναι ωστόσο το μόνο άρωμα που ξεχωρίζει από τη συλλογή της. Η νέα αγαπημένη της αρωματική επιλογή, ύστερα από πολλές δοκιμές αρωμάτων, όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια, είναι το λουλουδάτο και ξυλώδες Eolos Eau de Parfum του οίκου Carlo Dali. Αποτελείται από ένα μόνο μοναδικό μόριο, που σημαίνει ότι το άρωμά του είναι γραμμικό και δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Η εκλεπτυσμένη εσάνς του αλλάζει και διαμορφώνεται ανάλογα με το pH του δέρματός, βελτιώνοντας το φυσικό της άρωμα.

Ζέτα Δούκα άρωμα

Εβελίνα Παπούλια | Το μεθυστικό άρωμα που φορά αποκλειστικά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ