Follow us

Ισιωτική μαλλιών | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Με ίσια, λαμπερά μαλλιά καμία γυναίκα δεν μπορεί να κάνει λάθος.

MissBloom TEAM
πλαισιο Courtesy of Plaisio

Το sleek hairstyle πάντα δείχνει εντυπωσιακό και ταιριάζει σε κάθε διάθεση, σε κάθε look, σε κάθε μήκος, σε κάθε χρώμα. Τα καλά νέα είναι ότι πλέον δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρόνο και χρήματα στο κομμωτήριο, αφού υπάρχει πιο εύκολος, γρήγορος και ανέξοδος τρόπος για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα στο σπίτι.

Ισιωτική μαλλιών | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Επειδή όμως πλέον στην αγορά υπάρχουν άπειρες επιλογές, πριν καταλήξεις στην ιδανική ισιωτική μαλλιών, απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

  1. Θα την χρησιμοποιείς περιστασιακά ή καθημερινά; Όσο πιο συχνή είναι η χρήση, τόσο περισσότερο ποιοτικό κι επαγγελματικό θα πρέπει να είναι το σίδερο, για να έχει πιο ήπια επίδραση στα μαλλιά.
  2. Θα ισιώνεις τα μαλλιά σου στεγνά ή μήπως χρειάζεσαι σίδερο για υγρά μαλλιά; Το δεύτερο απαιτεί ειδική τεχνολογία για να αποφευχθεί η πιθανή φθορά των μαλλιών.
  3. Έχεις υγιή ή ταλαιπωρημένα μαλλιά; Σχεδόν όλα τα σίδερα είναι κατάλληλα για τα υγιή μαλλιά. Για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι πιο καλά τα σίδερα ισιώματος με ατμό ή τεχνολογία ιονισμού και υπερήχων.
  4. Χρειάζεσαι σίδερο ισιώματος μαλλιών με κεραμικές πλάκες ή με επίστρωση τιτανίου ή τεφλόν; Κάθε επιφάνεια έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα σίδερα που διαθέτουν πλάκες με απλή, μεταλλική επιφάνεια, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάψεις τα μαλλιά σου. Οι κεραμικές πλάκες θερμαίνονται γρήγορα και ομοιόμορφα. Το τιτάνιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Ίσως η καλύτερη λύση είναι ο συνδυασμός αρκετών υλικών επιφάνειας που αλληλοσυμπληρώνονται. Για παράδειγμα, προστίθεται συχνά η τουρμαλίνη για να μετριάσει το σχηματισμό στατικού ηλεκτρισμού.

Αφού απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις επένδυσε σε μία από τις παρακάτω πρέσες ισιώματος που επιλέξαμε για εσένα.

Babyliss Steam Straight Ισιωτική μαλλιών ST492E

πλαισιο

Ίσιωσε τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα με την Babyliss Steam Straight. Μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασία μέχρι 230°C και διαθέτει κεραμικές πλάκες, που προστατεύουν τα μαλλιά σου από τη φθορά. Το περιστρεφόμενο καλώδιο 2.5m σου δίνει πλήρη ευελιξία, ενώ η συσκευή απενεργοποιείται και αυτόματα, για να μην ανησυχείς σε περίπτωση που ξεχάσεις να πατήσεις το off. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία ατμού που προστατεύει τα μαλλιά σου και ενισχύει τη λάμψη τους, ενώ σταθεροποιεί και το αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται αντιθερμικό χαλάκι που υποδέχεται την ισιωτική σου, για να ελευθερώσεις τα χέρια σου προκείμενου να περάσεις στην επόμενη τούφα.

Philips 5000 Ισιωτική μαλλιών BHS530/00

πλαισιο

Η ισιωτική Philips 5000 BHS530/00 έχει τεχνολογία ThermoShield, για να ισιώνεις τα μαλλιά σου, με τη μεγαλύτερη φροντίδα. Αυτό συμβαίνει γιατί η θερμοκρασία ρυθμίζεται αυτόματα από έναν αισθητήρα. Η συσκευή διαθέτει περιστρεφόμενο καλώδιο για να τη χειρίζεσαι εύκολα και 12 επίπεδα θερμοκρασίας για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Οι προηγμένες κεραμικές πλάκες έχουν τεχνολογία αιώρησης για απαλή ολίσθηση με κάθε κίνηση, είναι εμποτισμένες με αργανέλαιο, είναι 150χιλ. και είναι εντελώς λείες. Αυτό εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμότητα και πίεση στα μαλλιά για τέλειο φορμάρισμα.

Babyliss Berry Crush Ισιωτική μαλλιών 2183PE

πλαισιο

Η συγκεκριμένη ισιωτική έχει 10 επίπεδα θερμοκρασίας (140°C - 230°C), για να διαλέγεις την κατάλληλη ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας σου. Η θερμοκρασία φτάνει άμεσα στους 230°C, για να ολοκληρώνεις γρήγορα το styling σου. Ενώ, παρά την υψηλή θερμοκρασία τα μαλλιά σου προστατεύονται, αφού έχει hair advanced ceramics τεχνολογία. Οι πλάκες έχουν επίστρωση quartz-ceramic, που γλιστράει στα μαλλιά και δημιουργεί τέλειο ίσιωμα... κομμωτηρίου! Επίσης, χάρη στις στενές αλλά μακριές πλάκες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ισιωτική και για ελαφριές μπούκλες. Βιάζεσαι για τη δουλειά... αλλά δεν έχεις προλάβει να φορμάρεις τα δυο-τρία μπροστινά τουφάκια που τόσο πολύ ήθελες; Μην αλλάζεις σχέδια! Η ισιωτική προθερμαίνεται μέσα σε μόλις 30sec, για να ξεκινάς το styling αμέσως! Στην περίπτωση που δε χρησιμοποιείς την ισιωτική για ώρα... τότε η συσκευή θα απενεργοποιηθεί από μόνη της αυτόματα!

Rowenta Ισιωτική μαλλιών SF8210

πλαισιο

Αυτή η ισιωτική έχει όλες τις προδιαγραφές, ώστε να κάνεις στα μαλλιά σου "θαύματα"! Η επίστρωση Mineral Stone εξασφαλίζει εξαιρετική ολίσθηση σε όλο το μήκος της τρίχας και άψογο ίσιωμα χωρίς τραβήγματα. Ταυτόχρονα, οι 3D κινούμενες πλάκες διασφαλίζουν τη συνεχή επαφή και την ελεγχόμενη, ομοιογενή κατανομή της θερμότητας. Χάρη στο μακρύ καλώδιο που διαθέτει η ισιωτική σου, δε χρειάζεσαι επέκταση, ακόμα κι αν η πρίζα βρίσκεται μακριά. Επιπλέον, περιστρέφεται 360ο, για να σου εξασφαλίζει άνεση σε κάθε κίνηση. Στα συν της είναι και η γρήγορη προθέρμανση – μόλις σε 25’’! Βάλε τη στην πρίζα και μέχρι να φέρεις τα απαραίτητα σύνεργα, οι πλάκες της θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τις τούφες σου. Επιπλέον η ειδική επαγγελματική λαβή εξασφαλίζει άνεση στις κινήσεις σου, χωρίς το ενδεχόμενο ατυχήματος! Ώρα να πάρεις την πρέσα στα χέρια σου και να ξεκινήσεις το styling!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ