Follow us

Τα 5 χειρότερα καλλυντικά που έχεις στο νεσεσέρ σου αυτήν την στιγμή

Ήρθε η στιγμή να τα πετάξεις -εμπιστεύσου μας.

Beauty Istock Photo

Μήπως και το δικό σου νεσεσέρ ξεχειλίζει από καλλυντικά, ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιείς μόνο 5-6 προϊόντα; Ήρθε η ώρα για ένα mini (ή large) declutter. Ακολουθούν τα καλλυντικά, που θα σε συμβουλεύαμε να πετάξεις σήμερα κιόλας από το νεσεσέρ σου:

Η No.1 τάση στα κουρέματα για φέτος δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών

Καλλυντικά που έχουν λήξει

Το ήξερες ότι τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξης; Σε αντίθεση όμως με τα τρόφιμα, ο χρόνος ζωής των καλλυντικών ξεκινά να μετρά από τη στιγμή που θα ανοιχθούν. Σε όλες τις συσκευασίες θα βρεις μια ειδική σήμανση στο πίσω μέρος, ένα μικρό βαζάκι, μέσα στο οποίο αναγράφεται ένας αριθμός και το γράμμα M, που υποδηλώνει τους μήνες για τους οποίους μπορείς χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν πριν χαλάσει.

Τα 5 χειρότερα καλλυντικά που έχεις στο νεσεσέρ σου αυτήν την στιγμή

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν φορούσαμε προστατευτικές μάσκες όταν το είχες αγοράσει, έχει σίγουρα λήξει κι έχει έρθει η ώρα να δώσει τη θέση του σε ένα πιο νέο προϊόν.

Foundations που δεν έχουν τη σωστή απόχρωση

Θυμάσαι τότε που πήρες εκείνο το foundation και μόλις το δοκίμασες κατάλαβες ότι είναι σε τελείως λάθος απόχρωση; Αλήθεια, τι κάνει ακόμα στο νεσεσέρ σου; Ακόμα κι αν το φυλάς σαν κόρη οφθαλμού για το καλοκαίρι, που θα έχεις μαυρίσει, το πιο πιθανό είναι να έχει λήξει μέχρι τότε. Η συμβουλή μας; Όσο ακόμα είναι "φρέσκο", χάρισέ το σε μία φίλη σου, που της ταιριάζει καλύτερα.

Οι mascaras που αναδεικνύουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Σπασμένες πούδρες

Σε όλες μας έχει συμβεί, εν μέσω ενός χαοτικού πρωινού, να πέσει η πούδρα/η σκιά/το ρουζ κάτω την ώρα που ετοιμαζόμαστε και να σπάσει. Αν δεν έχεις σκοπό όμως να τη φτιάξεις με το κόλπο με το οινόπνευμα, τότε θα σου προτείναμε να την πετάξεις. Όπως ξέρεις ήδη, τα σπασμένα προϊόντα είναι εξαιρετικά δύσχρηστα σε αυτήν τη μορφή και το μόνο που κάνουν είναι να λερώνουν τον πάτο του νεσεσέρ σου.

Προϊόντα σε "κακοποιημένες" συσκευασίες

Beauty

Μιλώντας για σπασμένες πούδρες, αν έχεις προϊόντα, οι συσκευασίες των οποίων έχουν σπάσει ή είναι ελαττωματικές, με αποτέλεσμα να λερώνουν το νεσεσέρ σου, θα σε συμβουλεύαμε είτε να τους αλλάξεις συσκευασία αν είναι δυνατό, είτε να τα πετάξεις.

Προϊόντα που δεν χρησιμοποιείς ποτέ

Όλες έχουμε κάποια προϊόντα που κρατάμε στη συλλογή μας χωρίς λόγο. Είτε επειδή σου αρέσει η συσκευασία τους, είτε επειδή έχουν συναισθηματική αξία, για κάποιο λόγο το μισό σου νεσεσέρ είναι γεμάτο προϊόντα, που στην πραγματικότητα δεν χρησιμοποιείς ποτέ. Όσο δύσκολο και να είναι, προσπάθησε να τα πετάξεις και να κάνεις χώρο για νέα, πιο συναρπαστικά beauty finds. Ρεαλιστικά μιλώντας, όσο όμορφες και να είναι οι συσκευασίες τους, στην πραγματικότητα δεν τις βλέπεις ποτέ μέσα στο νεσεσέρ. Απλά αναρωτήσου, αν ξαφνικά εξαφανίζονταν, θα το καταλάβαινες;

Αυτά είναι τα 5 χρώματα νυχιών που δείχνουν πάντα classy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ