Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθέτησε ήδη το μεγαλύτερο hair trend της άνοιξης

Το αξεσουάρ μαλλιών που θα κάνει κάθε εμφάνισή σου να δείχνει πιο "ακριβή".

Τα looks της Κλέλιας Ανδριολάτου από το ταξίδι της στο Άμστερνταμ Instagram@klelia_andriolatou

Για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2022-23 οι oversized φιόγκοι ήταν το απόλυτο must-have, μια τάση που είχε αγαπήσει η Κλέλια Ανδριολάτου την περίοδο των Χριστουγέννων. Την επόμενη σεζόν το τοπίο στα αξεσουάρ μαλλιών θα αλλάξει και η μούσα του Maestro είναι ένα βήμα μπροστά, έχοντας ήδη υιοθετήσει την κορυφαία τάση της άνοιξης.

Η No.1 τάση στα κουρέματα για φέτος δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθέτησε ήδη το μεγαλύτερο hair trend της άνοιξης

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα stories της στο Instagram, η ηθοποιός έδειξε στους ακόλουθούς της το νέο αγαπημένο της hairstyle: Είχε ισιώσει τα καρέ μαλλιά της, γυρίζοντας προς τα έξω τις άκρες τους και μαζεύοντας στο πλάι τη μία πλευρά με ένα barette.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το κραγιόν που θα γίνει ανάρπαστο τους επόμενους μήνες

Την τάση παρουσίασε ο οίκος Chanel στο SS22-23 show του, στερεώνοντας τις χαμηλές αλογοουρές των μοντέλων του με λαμπερά barettes, ενώ το ίδιο αξεσουάρ μαλλιών πρωταγωνίστησε και στο SS22-23 show του οίκου Alessandra Rich. Δεν αποκλείεται από αυτό το show να εμπνεύστηκε η Κλέλια Ανδριολάτου, αφού εκεί τα barettes χρησιμοποιήθηκαν για να στερεωθούν στο πλάι οι φράντζες των μοντέλων, ολοκληρώνοντας το old school glam look τους με τον πιο κομψό τρόπο.

Όπως και να επιλέξεις να υιοθετήσεις την τάση, το μόνο σίγουρο είναι πως τα barettes είναι το νέο it hair accessory, εκείνο που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναβάθμισης των καθημερινών χτενισμάτων φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η Βάσια Κωσταρά επιβεβαίωσε την επιστροφή του πιο πρακτικού αξεσουάρ μαλλιών των '90s

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ