Follow us

Η Βάσια Κωσταρά επιβεβαίωσε την επιστροφή του πιο πρακτικού αξεσουάρ μαλλιών των '90s

Ήρθε η ώρα να ψάξεις στη ντουλάπα στο παιδικό σου δωμάτιο για αυτό το '90s gem.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Τα '90s εξακολουθούν να αποτελούν την έμπνευση πίσω από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την στιγμή, τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά. Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε και η απόλυτη trend setter, Βάσια Κωσταρά, με μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της.

Balletcore Bun | Το πρώτο it χτένισμα του 2023 έχει ήδη κατακλύσει τα social media

Η σχεδιάστρια ποζάρει φορώντας ένα total black outfit, το οποίο αποτελείται από ένα μαύρο πλεκτό ζιβάγκο και ένα oversized δερμάτινο jacket, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, μαζεύοντας πίσω τα μαλλιά της με ένα καφέ stretchy headband.

Η Βάσια Κωσταρά δεν είναι η πρώτη που ενδίδει στη νοσταλγία της κλασικής κορδέλας. Οι πρόσφατες street style εμφανίσεις των it fashion girls, όπως η Bella Hadid, η Chriselle Lim και η Anne-Sophie Da Fonseca, αποδεικνύουν ότι η "ταπεινή" κορδέλα, το άλλοτε staple του ντυσίματος κάθε γυναίκας, κάνει δυναμικό comeback.

Το βρήκαμε | Αυτό είναι το κομψό άρωμα που φοράνε τώρα όλες οι Γαλλίδες

Οι σχεδιαστές προμήνυαν την επάνοδό της ήδη από το περασμένο φθινόπωρο με τον οίκο Miu Miu να τοποθετεί λεπτά headbands χαμηλά στη γραμμή των μαλλιών των μοντέλων του και τον οίκο Heliot Emil να παρουσιάζει πιο φαρδιά headbands σε μαύρο χρώμα, τοποθετημένα στο μέτωπο συγκρατώντας τα bangs των μοντέλων.

Όπως και να επιλέξεις να υιοθετήσεις την τάση, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα headbands θα αναδειχθούν στο πιο πρακτικό αξεσουάρ μαλλιών της συλλογής σου. Ταιριάζουν τόσο με athleisure, όσο και με casual chic looks, και καμουφλάρουν τόσο τις λιπαρές, όσο και τις άβαφες ρίζες.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ