Follow us

5 δοκιμασμένες at home θεραπείες που όντως θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν

Για πιο μακριά, δυνατά, πλούσια κι ανθεκτικά μαλλιά.

θεραπείες μαλλιών Splash News/Ideal Image

News flash! Τα μαλλιά σου δεν σε μισούν. Κάποιο λόγο θα έχουν που δεν μακραίνουν. Πέρα από το προφανές, ότι μπορεί να μην ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή ή να έχεις κάποια ασθένεια, που να στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη των μαλλιών σου, τρεις είναι οι λόγοι που μπορεί να σου στερούν τα Rapulzel hair που τόσο ονειρεύεσαι: 1. Η φθορά από βαφές, heat styling κλπ, 2. Η μη επαρκής περιποίηση του τριχωτού και 3. Η τριχόπτωση. Όποια και να είναι η αιτία του hair drama σου, έχουμε τη λύση. Βρες παρακάτω τις 5 καλύτερες -και δοκιμασμένες- θεραπείες μαλλιών, που μπορείς να κάνεις στο σπίτι για να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν δυνατά, πλούσια και υγιή:

Το "αντιγηραντικό" κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Director's Choice | Οι καλύτερες θεραπείες μαλλιών στο σπίτι

Caffeine Stimulating Scalp Treatment, The Inkey List (sephora.gr)

Caffeine Stimulating Scalp Treatment, The Inkey List (sephora.gr)

Η θεραπεία νύχτας για το τριχωτό της κεφαλής της The Inkey List χρησιμοποιεί πούδρα καφεΐνης και ένα νέο συστατικό, το Redensyl™, για να συμβάλλει στη μείωση και την πρόληψη της τριχόπτωσης ενεργοποιώντας τους θύλακες της τρίχας. Το αποτέλεσμα; Τα μαλλιά αναπτύσσονται πιο γρήγορα και δείχνουν πιο δυνατά.

Serie Expert Prolonger Treatment, L'Oréal Professionnel

Serie Expert Prolonger Treatment, L'Oréal Professionnel

Εμπλουτισμένες με την πατενταρισμένη τεχνολογία FILLER-A100 και Amino Acid, οι αμπούλες της σειράς Prolonger προσφέρουν άμεση ενδυνάμωση, ανθεκτικότητα και "γέμισμα" στις άκρες για μαλλιά πιο δυνατά χωρίς ψαλίδα.

Extreme Cat Treatment, Redken

Extreme Cat Treatment, Redken

Εμπλουτισμένη με πρωτεϊνη και 2% σύμπλεγμα ενδυνάμωσης, αυτή η θεραπεία της Redken ενυδατώνει και ενδυναμώνει την τρίχα χωρίς να τη βαραίνει, ενώ παράλληλα προετοιμάζει τα μαλλιά για τις τεχνικές διεργασίες, προλαμβάνοντας τη φθορά.

Hair Perfector No. 3, Olaplex

Hair Perfector No. 3, Olaplex

Το πασίγνωστο πια Olaplex No.3 περιέχει το ίδιο ενεργό συστατικό με το σύστημα επαγγελματικών υπηρεσιών Olaplex που αποκαθιστά τους δισουλφιδικούς δεσμούς. Τη συγκεκριμένη θεραπεία την εφαρμόζεις πριν το λούσιμο σαν μάσκα, την οποία αφήνεις στα μαλλιά σου για 10 λεπτά, έτσι ώστε να μειώσει τα σημάδια φθοράς και να θρέψει τα μαλλιά για να τα βοηθήσει να μακρύνουν υγιή, δυνατά και λαμπερά. 

Resistance Extentioniste Serum, Kérastase

Resistance Extentioniste Serum, Kérastase

Το Resistance Extentioniste Serum προσφέρει εντατική ενδυνάμωση στα εύθραυστα μαλλιά. Η μη λιπαρή του σύνθεση, εμπλουτισμένη με όλη τη δύναμη των ceramides, προστατεύει το τριχωτό ενάντια στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί και τονώνει τις ρίζες. Σε συνδυασμό με ένα απαλό μασάζ στο τριχωτό, βοηθά αποτελεσματικά τα μαλλιά να αποκτήσουν ιδανικό μήκος υγιή και δυνατά. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ