Follow us

Paris Haute Couture Week | Το ιδιαίτερο eye makeup look της Chiara Ferragni κολακεύει τέλεια τα μπλε και πράσινα μάτια

Το ιδανικό μακιγιάζ που κάνει τέλεια αντίθεση με τα μπλε και πράσινα μάτια.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού "σήκωσε" αυλαία τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο Παρίσι και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει για εμάς: έχουμε την ιδανική ευκαιρία να χαζέψουμε άπειρα beauty looks και να πάρουμε ιδέες για μακιγιάζ και χτενίσματα που ανήκουν στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Μανικιούρ χειμώνας '22-'23 | Οι top τάσεις στα νύχια που έχουν υιοθετήσει ήδη οι διασημότερες fashionistas

Αυτή τη φορά, η Chiara Ferragni αποτέλεσε πηγή έμπνευσης στην πρόσφατη εμφάνισή της στο show του οίκου Dior, με το ιδιαίτερο μακιγιάζ ματιών που δημιούργησε και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής fashionista έκανε ένα bold smokey eye look με μαύρη σκιά και έντονο περίγραμμα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες, δημιουργώντας ένα εφέ που έκανε έντονη αντίθεση με τα μπλε μάτια της. Αυτό το μακιγιάζ επομένως τόνισε ιδιαίτερα τα χρώματά της και φώτισε ακόμα περισσότερο τα καταγάλανα μάτια της.

Τα smokey eyes μπορεί να μην προτείνονται πλέον ως η Νο 1. τάση για το καθημερινό μακιγιάζ μας, λόγω της έντασης αλλά και της επισημότητας που αποπνέουν αλλά και λόγω του ότι πλέον προκρίνεται το natural makeup σε όλες τις περιστάσεις. Παραμένουν ωστόσο μια διαχρονική επιλογή για τις βραδινές μας εμφανίσεις ενώ είναι ένα στάνταρ look που βλέπουμε σχεδόν κάθε σεζόν στην πασαρέλα.

Hailey Bieber | Το ολοκαίνουριο bob cut της είναι και αυτό που θα σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη

Δοκίμασε το look της Chiara Ferragni αν είσαι γαλανομάτα ή πρασινομάτα, καθώς ειδικά αυτές οι αποχρώσεις είναι που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το χρώμα των ματιών σου. Αν τώρα έχεις καστανά μάτια, δοκίμασε να εφαρμόσεις καφέ, nude και χρυσές αποχρώσεις για να δημιουργήσεις ένα εξίσου bold αποτέλεσμα.

Δες το μακιγιάζ της Chiara Ferragni:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ