Follow us

Love yourself | 10 σαγηνευτικά αρώματα που θα σε βάλουν σε Valentine's mood

Και θα κάνουν όλους να σε ρωτούν τι άρωμα φοράς.

Mara Lafontan Splash News / Ideal Image

Η γιορτή των ερωτευμένων δεν είναι μόνο για... τους ερωτευμένους. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι η ιδανική ευκαιρία για να γιορτάσει κανείς είτε είναι single είτε όχι, δείχνοντας όλη την αγάπη που έχει προς τον εαυτό του, τους φίλους, τον/την σύντροφό του.

"Πώς να μυρίζω όμορφα όλα μέρα;" | Το pro tip που θα σε κάνει να μοσχοβολάς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Και με τη 14η Φεβρουαρίου να πλησιάζει, υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να εκμεταλλευτείς το γιορτινό αυτό κλίμα που επικρατεί και να χαρίσεις ένα δώρο στον εαυτό σου; Η ερώτηση είναι φυσικά ρητορική, αφού τώρα είναι η ιδανική περίοδος να αποκτήσεις εκείνο το άρωμα που ήθελες και είχες βάλει στο μάτια από καιρό. Ή να κάνεις ένα δώρο στην αγαπημένη σου φίλη, αδελφή, ξαδέλφη. Κάθε ευκαιρία που έχουμε άλλωστε για γιορτή μας αρέσει καθώς μπορούμε να καλομάθουμε τους εαυτούς μας χωρίς τύψεις.

5 πολυτελή αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Προτείνουμε να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις που "τρέχουν" αυτή την περίοδο για να αποκτήσεις το άρωμα που ήθελες τόσο καιρό. Νέες κυκλοφορίες σε αρώματα αλλά και κλασικά, συναρπαστικά αρώματα που επαναλανσάρονται με ανανεωμένες συνθέσεις σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

5 πολυτελή γυναικεία αρώματα που αξίζει να προσθέσεις στο μπουντουάρ σου φέτος τον χειμώνα

10 αρώματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα κοπλιμέντα:

Olympea Flora Eau De Parfum, Paco Rabanne

Olympea Flora Eau De Parfum, Paco Rabanne

Tο νέο eau de parfum του οίκου Paco Rabanne είναι ένα μπουκέτο λουλουδιών από τριαντάφυλλο και παιώνια που αντικατοπτρίζει τις θεϊκές πτυχές της θηλυκότητας. Απόλυτα αισθησιακό, απόλυτα δυναμικό.

La Nuit Trésor Fleur De Nuit, Lancôme

La Nuit Trésor Fleur De Nuit, Lancôme

Ένα μπουκέτο λευκών λουλουδιών αναμειγνύονται με τη γλυκύτητα και το γεμάτο σώμα του Καφέ Macchiato. Οι μαγευτικές λουλουδένιες νότες του La Nuit Trésor Fleur de Nuit είναι κλεισμένες μέσα στο εμβληματικό κι εντυπωσιακό μπουκάλι σε σχήμα διαμαντιού.
 
 

Good Girl Blush Eau De Parfum, Carolina Herrera

Good Girl Blush Eau De Parfum, Carolina Herrera

Mια φρέσκια και floral έκρηξη αντιθέσεων που εκφράζουν την απόλυτη θηλυκότητα. Αυτή η λαμπερή εξέλιξη του εμβληματικού αρώματος Good Girl αποκαλύπτει την πολύπλευρη φύση της σύγχρονης γυναίκας με τη διπλή δόση βανίλιας και τον παστέλ ρομαντισμό της παιώνιας - που προκαλείται με δύο μορφές Ylang Ylang και ροδόνερο.

Do Son Eau De Parfum, Diptyque

Do Son Eau De Parfum, Diptyque

Ένα άρωμα που αναδεικνύει τη φρεσκάδα των λουλουδιών με αισθησιακά αρώματα πολύανθου και θαλασσινής αύρας.

Nomade Jasmin Naturel Intense, Chloé

Nomade Jasmin Naturel Intense, Chloé

Ένα Εau de Parfum με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά, με τις γλυκές νότες μιας συμφωνίας χουρμά και αχλαδιού, τη βανίλια, το γιασεμί και το κρεμώδες σανταλόξυλο να συνθέτουν μια ονειρεμένη μυρωδιά.

Narciso Eau de Parfum Poudre, Narciso Rodriguez

Narciso Eau de Parfum Poudre, Narciso Rodriguez

Ένα αισθησιακό άρωμα που αποτελείται από νότες βελούδινου jasmine, αισθησιακού ξύλου και πούδρας musc.

Miss Dior Rose N'Roses Eau de Toilette, Dior

Miss Dior Rose N'Roses Eau de Toilette, Dior

Mια ωδή στο δυναμισμό, τη ζωντάνια και τη ζωηράδα των λουλουδιών. Ο έντονος, ζωηρός συνδυασμός του τριαντάφυλλου της Grasse και του τριαντάφυλλου της Δαμασκού αναδύει ένα ακαταμάχητο άρωμα, που αμέσως μας ταξιδεύει σε ένα λιβάδι γεμάτο λουλούδια.

Izia Eau De Parfum, Sisley

Izia Eau De Parfum, Sisley

To Izia είναι ένα άρωμα που δημιουργήθηκε από ένα Τριαντάφυλλο με μία μοναδική μυρωδιά. Εμπλουτισμένο με λαμπερές και εκλεπτυσμένες νότες κορυφής, μας σαγηνεύει με την αέρινη, λουλουδάτη καρδιά του και την ζεστασιά της ξυλώδους βάσης του που μαλακώνει με musks.

Magnolia Bliss Eau De Parfum, Juliette has a gun

Magnolia Bliss Eau De Parfum, Juliette has a gun

Αναζωογονητική και απαλή σύνθεση λουλουδιών, σε συνδυασμό με μια δόση από δαμάσκηνο mirabelle, που προσδίδει μια γευστική νότα στο άρωμα

Rose Blush Cologne, Jo Malone

Rose Blush Cologne, Jo Malone

Η φρέσκια εκδοχή του τριαντάφυλλου. Γοητευτικά και αγνά ροζ πέταλα τριαντάφυλλου συνδυάζονται με τις δροσερές νότες βασιλικού. Το ζουμερό λίτσι προσδίδει ένα μοντέρνο χαρακτήρα σε μια λουλουδάτη σύνθεση που τυλίγεται στις ζεστές νότες του white musk.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ