Κάτια Δανδουλάκη | Το διαχρονικό άρωμα που έχει πάντα στο καμαρίνι της

Αυτή η σοφιστικέ αρωματική δημιουργία αποτελεί την τελική πινελιά σε κάθε εμφάνισή της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μία τόσο κομψή γυναίκα, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα διαχρονικό, κλασικό άρωμα. Το αγαπημένο της, εκείνο που έχει πάντα στο καμαρίνι της, είναι ένα ξυλώδες όνειρο.

Μιμή Ντενίση | Τα αρώματα που φορά εδώ και χρόνια και δεν αλλάζει με τίποτα

Το αγαπημένο άρωμα της Κάτιας Δανδουλάκη

Όπως είχε πει η ίδια σε παλαιότερή της συνέντευξη, το αγαπημένο της άρωμα είναι το ξυλώδες Knowing Eau de Parfum της Estée Lauder με νότες από πιτόσπορο, αλδεΰδες, μιμόζα, τριαντάφυλλο, πατσουλί, σανδαλόξυλο και καρυκεύματα.

Η ιστορία του εν λόγω cult favourite αρώματος (πρωτολανσαρίστηκε το 1988) είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Ο μύθος λέει πως σε μια εκδρομή στη Νότια Γαλλία, η Evelyn Lauder, ενθουσιάστηκε με ένα λουλουδάτο άρωμα που πλανιόταν στον κήπο κάτω από το μπαλκόνι της. Έψαξε την πηγή του κι ανακάλυψε πως ήταν το πιττόσπορο, η γνωστή σε όλους αγγελική, το λουλούδι που την ενθουσίασε τόσο. Αυτό θα γινόταν σύντομα το επίκεντρο του επόμενου, διαχρονικά γοητευτικού αρώματος της, του σοφιστικέ Knowing Eau de Parfum.

Ζενεβιέβ Μαζαρί | Το σαγηνευτικό, ανδρικό άρωμα που φορά τα τελευταία 14 χρόνια

Αν κι έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Κάτια Δανδουλάκη είχε δηλώσει πως αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα, μέχρι σήμερα μπορεί κανείς να το διακρίνει σε πολλές φωτογραφίες από το καμαρίνι της στο θέατρο.

Μαρίνα Βερνίκου | Το μοναδικό άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο