Follow us

Η Μαρίνα Βερνίκου μόλις έγινε ξανθιά | Η ριζική κι απρόσμενη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

H φωτογραφία που ανήρτησε στα social media άφησε "άφωνους" τους followers της.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Βερνίκου Papadakis Press

"Άφωνους" φαίνεται πως άφησε τους followers της η Μαρίνα Βερνίκου όταν λίγες μέρες πριν, εμφανίστηκε στα social media με μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή με την οποία την έχουμε συνηθίσει. Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες μέρες, η γνωστή και καταξιωμένη φωτογράφος ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie της έχοντας κάνει μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της.

Μαρίνα Βερνίκου | Το μοναδικό άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Βερνίκου πόζαρε στην κάμερα του κινητού της έχοντας αποχωριστεί τα μαύρα της μαλλιά και έχοντας υιοθετήσει ένα κατάξανθο χρώμα με σκούρα ρίζα. Η φωτογράφος φαίνεται πως αποφάσισε να γίνει ξανθιά εκπλήσσοντας τους followers της οι οποίοι προφανώς και δεν περίμεναν αυτή την αλλαγή.

Η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας δε σημείωσε τίποτα για το νέο της hair look ωστόσο όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, πρόκειται για περούκα. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την εμφάνισή της με ξανθά μαλλιά, η Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με το φυσικό της χρώμα τονίζοντας πως ξανθιά στο σπίτι της είναι μόνο μία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ