Follow us

Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για τη φετινή άνοιξη είναι πιο κομψά και νεανικά από ποτέ

Οι hair experts μίλησαν.

Leonie Hanne Splash News / Ideal Image

Εάν σου αρέσει να βάφεις τα μαλλιά σου, μάλλον θα έχεις ήδη αναρωτηθεί για το ποια είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα μαλλιών για την άνοιξη του 2023. Ποιες είναι οι αποχρώσεις που βρίσκονται στις κορυφαίες τάσεις για φέτος αλλά και ποιες βαφές είναι αυτές που θα ταιριάξουν καλύτερα στα δικά σου χρώματα;

Το πιο περιζήτητο χρώμα μαλλιών για το '23 είναι και αυτό που σε κάνει να δείχνεις (πολύ) νεότερη

Κι ενώ οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών αλλάζουν κάθε σεζόν, η πραγματικότητα είναι ότι οι βάσεις παραμένουν ίδιες: το μόνο που αλλάζει είναι οι ξεχωριστοί υποτόνοι κάθε φορά, που άλλοτε μπορεί να ευνοούν τις πιο φωτεινές βαφές κι άλλοτε τις πιο σκούρες.

Αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου και αναρωτιέσαι κι εσύ τι χρώμα βαφή να επιλέξεις και ποια θα σου ταιριάζει καλύτερα, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Hot chocolate makeup | Η hot τάση μακιγιάζ που κολακεύει όλες τις μελαχρινές και καστανές γυναίκες

Cashmere blonde

Πρόκειται για μια πολυτελή, "ακριβή"τεχνική βαφής - highlighting που αφήνει ένα τόσο φίνο, "πλούσιο" αποτέλεσμα στα μαλλιά, που θυμίζει συνειρμικά το απαλό, πολυτελές ύφασμα του κασμίρ. Στην ουσία, είναι η low-maintenance λύση για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου με ανταύγειες, αν είσαι ξανθιά.

Sweet ginger

Το ginger και όλοι οι υποτόνοι του δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Στην ουσία, οι χάλκινες και κόκκινες αποχρώσεις επιστρέφουν κάθε σεζόν, και αυτή την άνοιξη είναι πιο φωτεινές από ποτέ.

Caramel blonde

Το πιο ζεστό και κομψό καστανόξανθο που μπορείς να ζητήσεις αυτή τη στιγμή από τον κομμωτή σου είναι το caramel blonde, μια μίξη καφέ καραμελέ με ξανθό που γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Midnight black

Το κατάμαυρο χρώμα στα μαλλιά είναι από τα πιο αριστοκρατικά που μπορείς να κάνεις ενώ ταιριάζει ιδανικά με λευκές επιδερμίδες - και όχι σταρένιες, όπως συχνά πιστεύεται εσφαλμένα.

Hot chocolate

Το σκούρο σοκολατί, που μοιάζει με μαύρο αλλά κάνει υπέροχα παιχνιδίσματα στο φως και τελικά δείχνει πιο γλυκό στο μάτι, είναι ιδανικό για σένα που θες να κρατήσεις σκούρα τη βάση σου ακόμα και την άνοιξη. Παντός καιρού λοιπόν, αυτή η βαφή διανθίζεται πανεύκολα με πιο ανοιχτές καστανές ανταύγειες για ένα πιο γλυκό look & feel όποτε θελήσεις μια ανανέωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ