Follow us

Youthful eyes | Ο θαυματουργός ορός ματιών που χαρίζει ένα απόλυτα λαμπερό και νεανικό βλέμμα

Το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate της Shiseido δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπουντουάρ.

MissBloom TEAM
eyes iStock

Όλες οι γυναίκες θέλουν λαμπερό βλέμμα και ξεκούραστα μάτια, με την περιοχή γύρω από αυτά να είναι απαλλαγμένη από μαύρους κύκλους. πρηξίματα και λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Πρόκειται εξάλλου για ένα από τα πιο "ζωντανά" και θηλυκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό μας. Επιπλέον, αυτό που σίγουρα θέλουμε είναι μια νεανική όψη, με τη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων που εμφανίζονται σχετικά νωρίς στο πόδι της χήνας.

Καθώς η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι
3 φορές λεπτότερη σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, είναι περισσότερο ευάλωτη στις φθορές που προκαλούνται από την καθημερινή ζωή: άγχος, ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία, φυσικό μπλε φως, έλλειψη ύπνου, ακόμα και η τριβή κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Η νέα ανακάλυψή μας είναι μια νέα, στοχευμένη σύνθεση από τη SHISEIDO
που ενεργοποιεί την εσωτερική άμυνα της επιδερμίδας
για να ενισχύσει την
περιοχή των ματιών ενάντια στις φθορές, στα πρώτα σημάδια γήρανσης και
ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Πρόκειται για το SHISEIDO ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate, κατασκευασμένο για να χαρίσει μια λαμπερή, νεανική εμφάνιση στην περιοχή των ματιών.

Youthful eyes | Ο θαυματουργός ορός ματιών που χαρίζει ένα απόλυτα λαμπερό και νεανικό βλέμμα

Το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate, εμπλουτίζεται από δύο ισχυρά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα που δρουν σε διαφορετικούς τύπους κυττάρων και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας. Επιπλέον, βελτιώνουν και την κατάσταση των βλεφαρίδων, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο υγιείς και δυνατές με την πάροδο του χρόνου - άρα και το βλέμμα πιο ζωηρό.

sheseido

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ