Σίσσυ Χρηστίδου | Υιοθέτησε το hot χρώμα νυχιών που ταιριάζει υπέροχα σε όλα τα νύχια

Όποιο σχήμα ή μήκος κι αν έχουν τα νύχια σου, αυτό το χρώμα σίγουρα θα τα αναδείξει.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Λίγα είναι τα χρώματα που ταιριάζουν σε όλα τα νύχια, ό, τι σχήμα ή μήκος κι αν έχουν. Και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που τυχαίνει να ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις μανικιούρ του χειμώνα, κάθε σεζόν - αν κι εμείς το λατρεύουμε όλο τον χρόνο, ακόμα και το καλοκαίρι. Ο λόγος για το φλογερό κόκκινο το οποίο υιοθέτησε και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ της ταιριάζει η συγκεκριμένη απόχρωση, αφού δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το κόκκινο είναι το σήμα κατατεθέν της. Από τα μαλλιά μέχρι και το κραγιόν που επιλέγει πολύ συχνά στην καθημερινότητά της, αυτή η σέξι και πολύ θηλυκή απόχρωση "ντύνει" τις εμφανίσεις της από την κορυφή έως ... τα νύχια κυριολεκτικά.

Τα do's & don'ts του κόκκινου κραγιόν | Πώς θα το κάνεις να δείχνει ακαταμάχητο

Η παρουσιάστρια βέβαια το επέλεξε με αφορμή και τη χτεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως "έδεσε" τέλεια με τα κόκκινα μαλλιά της αλλά και το μακιγιάζ με κατακόκκινα χείλη που κάνει συνήθως. Μάλιστα, τα κόκκινα νύχια ανήκουν στις top τάσεις μανικιούρ για φέτος (αλλά και κάθε χρόνο), ενώ το συγκεκριμένο χρώμα επιλέγεται από τις πιο κομψές γυναίκες διαχρονικά. Αυτό, δε, που μας αρέσει περισσότερο είναι ότι κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος ενώ αναδεικνύει τα άκρα. Τέλος, μπορείς να το υιοθετήσεις είτε έχεις πιο κοντά είτε πιο μακριά νύχια, ανεξαρτήτως σχήματος.

5 + 1 Ελληνίδες celebrities που λατρεύουν να ποζάρουν άβαφες

Δες το αποτέλεσμα: