Follow us

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μόλις έβαλε extensions | H εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της μετά το Survivor

"Είχε έρθει η ώρα για μία αλλαγή".

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Με διάθεση για αλλαγές φαίνεται πως επέστρεψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κάθισε στην καρέκλα του κομμωτηρίου της, αλλάζοντας το χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών της.

Σίσσυ Χρηστίδου | Υιοθέτησε το hot χρώμα νυχιών που ταιριάζει υπέροχα σε όλα τα νύχια

Συγκεκριμένα, η γνωστή αθλητικογράφος αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της τοποθετώντας extensions σε όλο το μήκος του κεφαλιού της ενώ ανανέωσε το καστανό χρώμα των μαλλιών της κάνοντάς τα να δείχνουν πιο λαμπερά, πιο πλούσια και πιο υγιή από ποτέ.

Η ίδια μοιράστηκε στα προσωπικά της social media ένα βίντεο από τη διαδικασία της αλλαγής, της βαφής και της τοποθέτησης των extensions ενώ όπως η ίδια σημείωσε, "It was time for a change!". Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε να σκουρύνει τα μαλλιά της λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ακόμη έτοιμη να τα αποχωριστεί.

Αν θέλεις κι εσύ να χαρίσεις μήκος και όγκο στα μαλλιά σου, δοκίμασε τα εξτένσιον της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα. Ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και προσφέρουν ασφάλεια κι έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνεται κάποιος τρίτος ότι έχουν τοποθετηθεί extension.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ