Follow us

NYFW F/W '23 | 3 beauty τάσεις από τα catwalks που θα "φορέσουμε" ξανά και ξανά φέτος

Τα beauty trends που θα ανυπομονείς να υιοθετήσεις από σήμερα κιόλας.

Ciriano Splash News / Ideal Image

Ο Φλεβάρης κάθε χρόνο σηματοδοτεί την έναρξη του Fashion Month, με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης να σηκώνει πρώτη αυλαία παραδοσιακά και τις απανταχού fashionistas να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις στους δρόμους της μητρόπολης της μόδας.

Μαζί με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει το street style κάθε φορά, την προσοχή μας κεντρίζουν - φυσικά - τα ίδια τα shows των σχεδιαστών, που μέσα από τις Ready to Wear συλλογές τους προτείνουν και τις δικές τους ιδέες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά που θα επικρατήσουν την εκάστοτε σεζόν. Με το πέρας της NYFW πριν λίγες ώρες πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι αντλήσαμε άφθονο inspo και ιδέες μακιγιάζ / χτενισμάτων για τις σεζόν που ακολουθούν.

Και το καλύτερο; Οι τάσεις ομορφιάς που ξεχωρίσαμε στην πασαρέλα είναι αρκετά "φορέσιμες" στην καθημερινότητά μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα τις βλέπεις παντού στο μέλλον.

FYI: Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το επόμενο φθινόπωρο για να τις υιοθετήσεις, μιας και είναι αρκετά ανοιξιάτικες.

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Polished knot

Να και μια φορά που η πασαρέλα αντιγράφει το street style, όπως αποδείχτηκε και στο σόου του Naeem Khan. Ο σχεδιαστής δημιούργησε το ίδιο χτένισμα σε όλα τα μοντέλα: έναν sleek κότσο, με όλα τα μαλλιά τραβηγμένα και χτενισμένα προς τα πίσω, και με μια τούφα να εξέχει από το χτένισμα, θυμίζοντάς μας έντονα τα χτενίσματα των Bella Hadid, Kendall Jenner και Hailey Bieber - καθώς και όλων των fashionistas. Περιττό να αναφέρουμε πόσο περισσότερο θα εδραιωθεί το συγκεκριμένο χτένισμα από δω και στο εξής.

Bold fuchsia lips

H πρόταση του Christian Siriano εξυμνεί τον γυναικείο αισθησιασμό. Τα bold φούξια χείλη ήταν το σήμα κατατεθέν στο μακιγιάζ των μοντέλων, κάτι που μας έβαλε από τώρα σε ανοιξιάτικο mood. Συνδύασέ το με λεπτό eye liner και καθαρή επιδερμίδα.

Χρωματιστές σκιές

Από τα πιο φωτεινά makeup looks που έχουμε δει (ίσως και ποτέ), ήταν τα "χρωματιστά μάτια" στο σόου της Anna Sui. Πολύχρωμες σκιές (φούξια στο άνω βλέφαρο και ανοιχτή πράσινη, σχεδόν φλούο, στο κάτω βλέφαρο), καθώς και έντονες βλεφαρίδες ήταν το go-to μακιγιάζ όλων των μοντέλων, ανεξαρτήτως χρώματος ματιών. Κι αυτή ακριβώς είναι η απόδειξη που χρειαζόσουν για να ξεκινήσεις να φοράς έντονες, πολύχρωμες σκιές στα μάτια - ταιριάζουν σε όλες. Επιπλέον, το όλο look ήταν τόσο φωτεινό που μας έφτιαξε τη διάθεση, ενώ μια υποψία λευκού μολυβιού στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων έκανε τα μάτια να δείχνουν ακόμα πιο μεγάλα και ξεκούραστα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ