Follow us

Double baby lights | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε τις πιο κολακευτικές ανταύγειες για καστανά μαλλιά

Low-maintenenance και κομψές, αυτές οι ανταύγειες θα φωτίσουν διακριτικά τα σκούρα μαλλιά σου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP Photo Agency

Μια άκρως ανανεωτική αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που θέλησε να φρεσκάρει το χρώμα των μαλλιών της μετά από καιρό.

Η παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές αλλαγές ούτε στο κούρεμα ούτε στο χρώμα, διατηρώντας το, signature πλέον, καστανό σκούρο στα μακριά της μαλλιά. Αυτή τη φορά όμως, επέλεξε μια συγκεκριμένη τεχνική για ανταύγειες που πρέπει να δεις, αν σου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα αλλά και τα low-maintenance looks.

Double baby lights | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε τις πιο κολακευτικές ανταύγειες για καστανά μαλλιά

The Snow Queen | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το χρώμα κραγιόν που λατρεύουν οι Γαλλίδες τον χειμώνα

Σύμφωνα και με τον Δημήτρη Σαράντου, τον hair expert που εμπιστεύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και επιμελήθηκε τη βαφή, η τεχνικη για highlights που χρησιμοποιήθηκε λέγεται "double baby lights". Πρόκειται για λεπτές, διακριτικές ανταύγειες σε medium τόνους και σε μια ζέστη, κατά βάση, απόχρωση για να κάνει εύκολο blending με τη σκούρα βάση της. Η ρίζα "σβήστηκε" με τη φυσική, πιο σκούρα βάση που ήδη έχει η παρουσιάστρια, για απόλυτη φυσικότητα στο φινίρισμα. Με λίγα λόγια, τα μαλλιά ανανεώθηκαν πλήρως, ενώ διατήρησαν τη φυσικότητα και τη λάμψη τους.

Η καλύτερη επιλογή για σένα που είσαι καστανή ή μελαχρινή και αναζητάς έναν εύκολο τρόπο να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς ωστόσο να κάνεις μια τεράστια αλλαγή και να ταλαιπωρήσεις πολύ την τρίχα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε το old-school αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράει κάθε fashionista το '23

Δες το αποτέλεσμα:

Ηλιάνα
Ηλιάνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ