Follow us

Ημέρα της Γυναίκας | 3 απλοί τρόποι να δείξεις στον εαυτό σου πόσο πολύ τον αγαπάς

Η πρωινή ρουτίνα που θα αλλάξει τη ζωή (και την αυτοπεποίθησή) σου.

Beauty Splash News/Ideal Image

Φέτος αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου λίγο πιο... πρακτικά, βρίσκοντας απλούς τρόπους για να δείχνουμε στον εαυτό μας πόσο τον αγαπάμε. Σε καλούμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, υιοθετώντας τις παρακάτω τρεις απλές, καθημερινές συνήθειες:

1. Μίλησε στον εαυτό σου έτσι όπως θα μιλούσες σε μία φίλη σου

"Δεν αξίζεις", "Φαίνεσαι χοντρή με αυτά που φοράς", "Δεν σου πάει κανένα κούρεμα": Αυτές είναι μόνο μερικές από τις σκέψεις που ίσως κάνεις όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Αλήθεια, όμως, θα τα έλεγες ποτέ όλα αυτά σε μια φίλη σου; Αμφιβάλλουμε. Γιατί λοιπόν δεν ξεκινάς να μιλάς στον εαυτό σου σαν να είναι η καλύτερή σου φίλη; Γιατί -στο τέλος της μέρας- είναι!

Λίγο πριν φύγεις από το σπίτι το πρωί, βάλε στο πρόγραμμά σου να κοιτάζεσαι για δύο λεπτά στον καθρέφτη και να υποδεικνύεις ένα πράγμα, που σου αρέσει στον εαυτό σου. Πες το δυνατά, μη ντρέπεσαι -δεν σε κρίνει κανείς. Σιγά σιγά θα δεις πως θα συνηθίζεις σε αυτόν το θετικό τρόπο σκέψης και θα βρίσκεις ολοένα και περισσότερους λόγους να είσαι ευγνώμων που είσαι εσύ.

2. Φρόντισε την επιδερμίδα σου

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις στον εαυτό σου πόσο τον αγαπάς από το να ξεκινήσεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου. Το να έχεις ένα τελετουργικό ομορφιάς κάθε πρωί και κάθε βράδυ είναι η απόλυτη μορφή self care: λίγα λεπτά, αφιερωμένα μόνο σε εσένα και στη φροντίδα του εαυτού σου.

Δεν χρειάζεσαι να υιοθετήσεις κάποια περίπλοκη ρουτίνα. Δύο είναι τα βασικά βήματα που θα πρέπει να έχει: Καθαρισμός κι ενυδάτωση -κι αντηλιακή προστασία το πρωί φυσικά.

Ποια είναι όμως η ιδανική ενυδατική κρέμα για τη δική σου επιδερμίδα; Αν το δέρμα σου αγαπά τις πολύ ανάλαφρες υφές ή είσαι γύρω στα 20 και χρειάζεσαι ενυδάτωση που διαρκεί, επίλεξε την ανάλαφρη Moisturizing 24H Cream της Frezyderm, η οποία έχει εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, προσφέροντας 24ωρη ενυδάτωση χωρίς όμως να βαραίνει την επιδερμίδα.

Ημέρα της Γυναίκας | 3 απλοί τρόποι να δείξεις στον εαυτό σου πόσο πολύ τον αγαπάς

Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια, κι έτσι προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Παράλληλα, προστατεύει το DNA του δέρματος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

Αν τώρα θες πλούσια ενυδάτωση και αναδόμηση δέρματος, προτίμησε την Moisturizing Plus Cream της Frezyderm για εντατική ενυδάτωση και επανόρθωση. Περιέχει τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος, που φτάνουν και στα τρία επίπεδα του δέρματος, φυτικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά σύκου, προσφέροντας έτσι ενισχυμένη και παρατεταμένη ενυδάτωση, ενίσχυση του κολλαγόνου για ελαστικότητα και μείωση των λεπτών γραμμών, ολική επανόρθωση του δέρματος και προστασία από το οξειδωτικό στρες.

frezyderm

Αν πάλι έχεις ξηρή ή ώριμη επιδερμίδα, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την Moisturizing Rich Cream της Frezyderm. Πρόκειται για μία πραγματικά πλούσια κρέμα, η οποία περιέχει εκχύλισμα από κόκκινο τριφύλλι και έλαιο αβοκάντο και προσφέρει άμεση, βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση, θωράκιση της υγρασίας στο εσωτερικό του δέρματος, αύξηση της πυκνότητάς του και πρόληψη της δημιουργίας ρυτίδων.

frezyderm

3. Βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να βλέπεις τη γυμναστική σαν τιμωρία επειδή έφαγες πολύ το Σαββατοκύριακο. Ξεκίνησε να τη βλέπεις σαν ένα ενεργητικό τρόπο να δείχνεις στον εαυτό σου ότι τον αγαπάς και τον φροντίζεις. Νοιάζεσαι για την καλή φυσική κατάστασή του και την υγεία του -άσχετα από τον αριθμό στη ζυγαριά- και θέλεις το καλύτερο για αυτόν.

Καθώς οι ενδορφίνες σε πλημμυρίζουν με χαρά, αλλά και καθώς το σώμα σου γίνεται πιο δυνατό και η αντοχή σου καλύτερη, θα πιάσεις τον εαυτό σου να σε αγαπάς περισσότερο. Πίστεψέ μας, αξίζει.

info
Βρες όλα τα προϊόντα Frezyderm στο φαρμακείο και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ