Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Υιοθέτησε την top τάση της σεζόν στο μανικιούρ της

Ένα από τα πιο ευέλικτα χρώματα που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου όλο τον χρόνο.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου instagram

Άλλη μια φορά που η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδωσε μια τέλεια ιδέα για το μανικιούρ μας. Η παρουσιάστρια, που λατρεύει να πειραματίζεται με διάφορες αποχρώσεις βερνικιών και τις αλλάζει συχνά, δοκιμάζοντας όλες τις νεότερες τάσεις στα νύχια, υιοθέτησε ένα από τα top χρώματα νυχιών του χειμώνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το καφέ, ένα χρώμα που τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται πρώτο στις επιλογές όλων ανεξαιρέτως των beauty addicts. Πρόκειται για μια σχετικά ουδέτερη απόχρωση, που ανήκει στη γήινη παλέτα χρωμάτων, και σίγουρα είναι παντός καιρού. Σκέψου μόνο το γεγονός ότι, ανάλογα με τον υποτόνο που θα επιλέξει κανείς, κολακεύει όλες τις επιδερμίδες ενώ αναδεικνύει τα άκρα. Επιπλέον, είναι από εκείνα τα χρώματα που ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα νυχιών ανεξαρτήτως μήκους - κάτι που δεν ισχύει για παράδειγμα με τα ροζ ή παστέλ χρώματα, που αναδεικνύουν λίγο καλύτερα τα μακριά νύχια.

Τα 2 κομψά χρώματα που θα απογειώσουν το μανικιούρ σου φέτος τον χειμώνα | Και κολακεύουν απόλυτα τα κοντά νύχια

Παράλληλα, λατρεύουμε το καφέ καθώς ταιριάζει με ό, τι ρούχο κι αν θέλεις να φορέσεις, ενώ θεωρείται ουδέτερο χρώμα μεν, χωρίς όμως να είναι ήπιο (όπως πχ το μπεζ). Με λίγα λόγια, είναι όσο έντονο και bold πρέπει για να τραβήξεις όλη την προσοχή στο μανικιούρ σου. Βέβαια, η παρουσιάστρια αποφάσισε να δώσει ένα ματ φινίρισμα στο χρώμα σε αντίθεση με το κλασικό, γυαλιστερό εφέ που προτιμάμε οι περισσότερες.

Double baby lights | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε τις πιο κολακευτικές ανταύγειες για καστανά μαλλιά

Δες το αποτέλεσμα:

Κατερίνα Καινούργιου | Υιοθέτησε την top τάση της σεζόν στο μανικιούρ της
νύχια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ