5 body mists με άρωμα καρύδας που θα φέρουν το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά

Η απαραίτητη προσθήκη σε κάθε τσάντα, από εκείνη του γραφείου ή της βολτας, μέχρι -φυσικά- της παραλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ζέστη, λαμπερός ήλιος, "φρέσκα" κύματα κι αυτή η υπέροχη αίσθηση του πρώτου βήματος στην άμμο: Η ζωή είναι πιο όμορφη στην παραλία, είναι γεγονός αυτό. Τι κι αν η άνοιξη δεν έχει μπει ακόμα καλά καλά -επίσημα τουλάχιστον- εμείς θέλουμε να φέρουμε λίγη από την πηγαία χαρά κι ανεμελιά του καλοκαιριού στην καθημερινότητά μας, βάζοντας στην τσάντα μας τα πιο ωραία body mist καρύδα. Ιδού οι πέντε αγαπημένες μας επιλογές για ένα "άγγιγμα" καλοκαιριού στο σώμα, αλλά και τα μαλλιά σου:

Τα πιο απολαυστικά body mists που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Τα ωραιότερα body mist καρύδα

At The Beach Mist, Bath and Body Works (bathandbodyworks.gr)

Αυτό το υπέροχο μίγμα από πλουμέρια, καβουρδισμένη καρύδα και νερά περγαμόντου θα σε ταξιδέψει νοητά κατευθείαν σε μια ηλιόλουστη παραλία. 

Body Mist Loyal Coco, Dust + Cream (dustandcream.gr)

Mε άρωμα τροπικής καρύδας, αυτό το δροσερό mist είναι η must προσθήκη στην τσάντα για το γραφείο, αλλά και εκείνη για τη θάλασσα.

Coconut Scented Body Mist, Sephora Collection (sephora.gr)

Αυτό το ανάλαφρο, δροσιστικό mist για τα μαλλιά και το σώμα έχει υπέροχες νότες από καρύδα, που χαρίζουν μια αίσθηση απόλυτης ευδαιμονίας.

Coconut Heliotrope & Vanilla Hair & Body Mist, Messinian Spa (στα φαρμακεία)

Θα λατρέψεις αυτό το hair & body mist, τόσο για το ακαταμάχητα γλυκό και φρουτώδες άρωμά του με νότες από καρύδα, ηλιοτρόπιο και βανίλια, όσο και για την σούπερ ενυδατική σύνθεσή του με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη, που περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Coconut Water Refreshing Body Mist, KORRES (στα φαρμακεία)

Το Coconut Water Body Mist έχει ένα αναζωογονητικό άρωμα καρύδας για μια αίσθηση καλοκαιριού όπου κι αν βρίσκεσαι. Μεγάλο plus του είναι το εκχύλισμα ginger, που τονώνει το δέρμα και η αλόη, που προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάς.