Follow us

Αυτό είναι το μυστικό για υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά

Η σωστή φροντίδα με τα κατάλληλα haircare προϊόντα κάνει θαύματα στα μαλλιά μας.

hair iStock

Τα δυνατά, μεταξένια, υγιή μαλλιά που ακτινοβολούν λάμψη είναι το πιο θηλυκό στοιχείο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Για να έχεις όμως το αποτέλεσμα που επιθυμείς, πρέπει να κάνεις ορισμένες θυσίες, μιας και τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική, και όχι περιστασιακή, φροντίδα.

Το πρώτο και κυριότερο πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι μόνο τα σωστά και ποιοτικά haircare προϊόντα είναι αυτά που θα σου εξασφαλίσουν τα μαλλιά που θες. Εκτός από αυτό, η προσοχή στην περιοχή του τριχωτού και ο σωστός καθαρισμός του, πάλι με τα σωστά προϊόντα περιποίησης, είναι η κίνηση - κλειδί που εγγυάται την υγεία και τη λάμψη της τρίχας. Γιατί, ως γνωστόν, ένα υγιές τριχωτό είναι το κλειδί για πιο υγιή, πλούσια και πυκνά μαλλιά. Αντιθέτως, ένα τριχωτό που παρουσιάζει ξηροδερμία, συσσώρευση σμήγματος, κατάλοιπα προϊόντων ή πιτυρίδα μπορεί να εμποδίσει τμηματικά ή και πλήρως την ανάπτυξη νέων τριχών αλλά και να δημιουργήσει ανεπιθύμητη λιπαρότητα και θαμπάδα.

Το μυστικό για υγιή μαλλιά

Η Lorvenn hair professionals δίνει τη λύση στα ταλαιπωρημένα και άτονα μαλλιά με την εξειδικευμένη σειρά Keratin Vitality του συστήματος Chromacare, που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα, με κύρια δραστικά συστατικά την ενδυναμωτική κερατίνη νέας γενιάς και την περιποιητική προβιταμίνη Β5. Χάρη στη δύναμη της φυσικής υδρολυμένης κερατίνης, που έχει παρόμοια σύνθεση με την φυσική κερατίνη της τρίχας και απορροφάται καλύτερα από τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, αυτά ενδυναμώνονται, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, μεταξένια υφή και λάμψη, ενώ αναζωογονούνται πλήρως.

Αυτό είναι το μυστικό για υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά

Αναλυτικά τα προϊόντα:

Το σαμπουάν Keratin Vitality προσφέρει ενισχυμένη φροντίδα, ήπια καθαριστική δράση και αποτελεσματική προστασία από την τριχόπτωση ενώ τα ενυδατικά συστατικά που περιέχει περιποιούνται τόσο τα μαλλιά όσο και το δέρμα της κεφαλής.

lorvenn

Το Keratin Vitality Conditioner τονώνει τα μαλλιά και τους χαρίζει τη χαμένη τους ελαστικότητα και λάμψη. Η πλούσια σύνθεσή του περιέχει επιπλέον εξειδικευμένα πεπτίδια από μπιζέλι που ενισχύουν τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών και ισχυρά ενυδατικά συστατικά για τη βελτίωση της απαλότητας τους.

Για ακόμα πιο εντατική περιποίηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, η προηγμένης τεχνολογίας μάσκα Keratin Vitality θα αποκαταστήσει τη λάμψη και τη ζωντάνια στα μαλλιά, χωρίς να τα βαρύνει. Εμπλουτισμένη με βιομιμητική κερατίνη που "μιμείται" τις φυσικές πρωτεΐνες της τρίχας, στοχεύει επιλεκτικά στα ταλαιπωρημένα σημεία των μαλλιών δημιουργώντας έτσι ένα προστατευτικό φιλμ που χαρίζει όγκο στην τρίχα και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της.

lorvenn

Το καλύτερο; Θα δεις γρήγορα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές!

lorvenn

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ