Follow us

Τα απολαυστικά αφρόλουτρα που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς από το πρωί έως το βράδυ

Χαλάρωσε στο μπάνιο σου με μυρωδιές που εμπνέουν χαρά, δύναμη και αισιοδοξία.

bath iStock

Είναι γεγονός ότι, για πολλές γυναίκες, ένα χαλαρωτικό ντους στο τέλος της ημέρας είναι πολλά παραπάνω από μια απλή ρουτίνα περιποίησης, αφού αποτελεί περισσότερο μια ιεροτελεστία που τις αποφορτίζει πλήρως από την ένταση και το στρες της καθημερινότητας.

Όταν δε, συνοδεύεται από ένα αφρόλουτρο με ενυδατική σύνθεση και απολαυστικό άρωμα, που δεν μπορείς να σταματήσεις να μυρίζεις, τόσο το καλύτερο, μιας και η αρωματοθεραπεία που προσφέρει ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή σου. Το ίδιο ακριβώς και μια σούπερ απαλή, βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Όλα αυτά, και πολλά παραπάνω, προσφέρει η vegan σειρά Aromatics της Papoutsanis, που δημιουργήθηκε για να μεταφέρει αισιοδοξία και δύναμη μέσα από τα αξεπέραστα αρώματα των προϊόντων και τη μοναδική τους σύνθεση.

Λίγες λεπτομέρειες για τη σειρά Aromatics by Papoutsanis:

Τα αναζωογονητικά, μυρωδάτα αφρόλουτρα και οι περιποιητικές κρέμες σώματος και χεριών, υπόσχονται να προσφέρουν μία υπέροχη αίσθηση ευεξίας όλη μέρα. Μετάτρεψε το μπάνιο σου σε ένα χαλαρωτικό spa με μυρωδιές εμπνευσμένες από τους μεγαλύτερους οίκους αρωμάτων: Aromatics Love με άρωμα Γιασεμί και Σανταλόξυλο, Aromatics Free με άρωμα Άνθη Πορτοκαλιάς και Λεβάντα, Aromatics Hope με άρωμα Περγαμόντο και Λευκό Τσάι καθώς και το νέο Aromatics Dare, με το πλούσιο, εκρηκτικό άρωμά του, Spicy Vanilla & Tobacco που αποτελεί την απόλυτη unisex επιλογή για άντρες και γυναίκες.

Τα απολαυστικά αφρόλουτρα που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς από το πρωί έως το βράδυ

papoutsanis

Τα χαρούμενα χρώματα των συσκευασιών θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα μιλήσουν στην καρδιά σου μέσα από εμψυχωτικούς στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών, ενώ η εμπειρία της περιποίησης μέσα από τις εξαίσιες μυρωδιές θα σού χαρίσει ένα αίσθημα αισιοδοξίας, δύναμης και ελπίδας, αξίες που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.

Η σύνθεση των προϊόντων είναι 100% vegan και δρα πολυεπίπεδα χάρη στην αλόη, τα prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα και τη βιταμίνη Ε, συστατικά γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση.

Άναψε λοιπόν μερικά αρωματικά κεριά που δρουν εξίσου χαλαρωτικά, και αφέσου σε μια ολοκληρωτική εμπειρία φροντίδας. Μην αμελήσεις την ενυδάτωση του δέρματος και των άκρων σου με τις ενυδατικές κρέμες της σειράς.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ