Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το hot-right-now χτένισμα που χαρίζει εφέ lifting στο πρόσωπο

Είναι κομψό, εύκολο και εξαιρετικά κολακευτικό.

μαρία ηλιάκη Instagram @marakiiliaki

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στα εγκαίνια ενός νέου wellness καταστήματος στην Κηφισία και για μία ακόμα φορά απέδειξε πόσο καλά ενημερωμένη είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τις τάσεις ομορφιάς.

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το ultra chic χτένισμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Η παρουσιάστρια έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε ένα "αφράτο" updo, υιοθετώντας έτσι την it τάση της σεζόν, το λεγόμενο balletcore bun. Με περισσότερα από 269.000.000 προβολές στο TikTok, το #balletcore, δηλαδή η αισθητική εμπνευσμένη από τον κόσμο του μπαλέτου, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την στιγμή.

Η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ υιοθέτησε το γαλλικό κούρεμα που χαρίζει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Το balletcore bun είναι sleek και συνήθως "κάθεται" στο κέντρο του πίσω μέρος του κεφαλιού. Το σχήμα του θυμίζει donut κι έχει πλούσιο όγκο. Το εν λόγω χτένισμα είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, από τα πιο λεπτά μέχρι τα πιο χοντρά, από τα πιο σγουρά, μέχρι τα πιο ίσια. Ανάλογα με το πόσο sleek είναι μπορεί επίσης να χαρίσει ένα εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπο, ανορθώνοντας το βλέμμα και τονίζοντας τα ζυγωματικά. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα χτένισμα που πραγματικά αξίζει να αντιγράψεις.

Δες το hair look της:

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το hot-right-now χτένισμα που χαρίζει εφέ lifting στο πρόσωπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ