Follow us

Fruity | Οι πιο απολαυστικές κρέμες σώματος με άρωμα ζουμερών φρούτων

Καρπούζι, μάνγκο, μανταρίνι, πορτοκάλι, πεπόνι, ροδάκινο, σύκο.

κρέμα σώματος με άρωμα Splash News/Ideal Image

Λαχταριστό καρπούζι, αναζωογονητικό πεπόνι, ζουμερό ροδάκινο, γλυκό σύκο: Μερικά από τα πιο εθιστικά αρώματα, "κλείνονται" σε βαζάκια και σωληνάρια "αγκαλιασμένα" με θρεπτικές κρέμες, έτσι ώστε να ενυδατώσουν σε βάθος την επιδερμίδα σου, ταξιδεύοντας σε νοητά στους πιο ηλιόλουστους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς προορισμούς. Ιδού οι 7 αγαπημένες μας κρέμες σώματος με άρωμα φρούτων:

5 body mists με άρωμα καρύδας που θα φέρουν το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά

Κρέμα σώματος με άρωμα φρούτων | Οι 7 αγαπημένες μας επιλογές

Body Butter Lemon & Fig, Messinian Spa (στα φαρμακεία)

Body Butter Lemon & Fig, Messinian Spa (στα φαρμακεία)

Αυτό το βούτυρο σώματος πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και κακάο, με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, έχει ένα υπέροχο άρωμα από λεμόνι και σύκο, που θα σε ενθουσιάσει.

Mango Body Butter, The Body Shop

Mango Body Butter, The Body Shop

Αυτή η πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος αφήνει την ξηρή επιδερμίδα πιο απαλή και λεία, προσφέροντάς της εντατική ενυδάτωση και αίσθηση θρέψης που διαρκεί έως και 96 ώρες, αλλά και μια υπέροχη φυσική λάμψη. Το άρωμα μάνγκο με το οποίο "τυλίγει" την επιδερμίδα είναι απλά εθιστικό -σε προειδοποιήσαμε.

Vitamin Face & Body Mask, Sephora Collection (sephora.gr)

Vitamin Face & Body Mask, Sephora Collection (sephora.gr)

Αυτή η πολύ πλούσια κρέμα, την οποία μπορείς να αφήσεις στην επιδερμίδα σου σαν μάσκα, είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε2 για άμεση και μακροχρόνια λήψη ενυδάτωσης. Το άρωμα καρπουζιού της θα σε ταξιδέψει νοητά στους πιο ηλιόλουστους, καλοκαιρινούς προορισμούς. 

Mandarin & White Musk Body Butter, Radiant

Mandarin & White Musk Body Butter, Radiant

Το Mandarin & White Musk Body Butter είναι εμπλουτισμένο με αναζωογονητικές νότες μανταρινιού και White Musk για διακριτικό άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα ενώ ενυδατώνει σε βάθος, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στον συνδυασμό των Shorea, Mango και Shea butters με το λάδι Καμέλιας. 

Verbena Citrus Fresh Body Milk, L' Occitane

Verbena Citrus Fresh Body Milk, L' Occitane

Αυτή η ενυδατική λοσιόν σώματος προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας χάρη στο ευχάριστο φρουτώδες άρωμά της με νότες από λεμόνι, γκρέιπφρουτ και λουΐζα. 

Peach Cloud Ultra Cream, Seventeen

Peach Cloud Ultra Cream, Seventeen

H Peach Cloud Ultra Cream είναι εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο, βούτυρο Καριτέ, εκχύλισμα από Habiscus Sabdariffa και βιταμίνη Ε δίνοντας έτσι μοναδική ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα σου ενώ παράλληλα η μοναδική της υφή στεγνώνει γρήγορα και εύκολα. Το φρουτώδες, μελένιο άρωμά της αποτελείται από κορυφαίες νότες απο κλημεντίνες, ροδάκινο και νεκταρίνι, μεσαίες νότες δαμάσκηνο και καταλήγει σε νότες βέτιβερ και μέλι ακακίας.

Body Cream with Melon Scent, Dust + Cream

Body Cream with Melon Scent, Dust + Cream

Αυτή η πλούσια κρέμα σώματος ενυδατώνει και αρωματίζει το δέρμα με νότες από μοσχομυριστό πεπόνι, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Guava Body Butter, KORRES

Guava Body Butter, KORRES

Εμπλουτισμένο με Βούτυρο Καριτέ, Ελληνικό Λάδι Αμυγδάλου και την τεχνολογία Elasti-Smooth™, αυτό το κρεμώδες body butter ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ την "τυλίγει" με τον πιο εθιστικό συνδυασμό guava και καρύδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ