Η πιο hot και λαμπερή σκιά της φετινής άνοιξης ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών

Και κάνει το βλέμμα να δείχνει απίστευτα φωτεινό και ξεκούραστο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις πειραματισμούς με το look σου, είτε αυτοί αφορούν τα μαλλιά είτε το μακιγιάζ σου. Ο καιρός "ανοίγει", η φύση ανθίζει και η διάθεσή μας φτιάχνει, κάνοντάς μας να θέλουμε να δοκιμάσουμε όλες τις ζωηρές, φωτεινές αποχρώσεις στο πρόσωπό μας.

Οι σκιές ματιών είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να χαρίσεις φωτεινότητα στο πρόσωπό σου, αλλά και να "αλλάξεις" το βλέμμα σου. Κάθε σεζόν, οι σχεδιαστές κάνουν τις δικές τους προτάσεις για το ποιες αποχρώσεις θεωρούν τις καταλληλότερες, χωρίς βέβαια να έχει τόση σημασία τελικά η εποχή. Κι αυτό γιατί τα παστέλ και neon χρώματα έχουν γίνει ευέλικτα και παντός καιρού, με την έννοια ότι χρησιμοποιούνται ευρέως τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα.

Αν κρίνουμε πάντως από τις πρόσφατες συλλογές και fashion shows των διασημότερων σχεδιαστών, οι τάσεις θέλουν λάμψεις και γυαλάδες παντού, ακόμα και στα βλέφαρα. Soft pastels όπως το ροζ, το λιλά, το βεραμάν και το κίτρινο αλλά και μεταλλικές υφές σε ασημί τόνους δίνουν αυτή την απαραίτητη λάμψη που τόσο έχουμε ανάγκη στο μακιγιάζ για να αναδειχθεί το βλέμμα αλλά και ολόκληρο το πρόσωπό μας.

Glossy Lids | Η νέα τάση στο μακιγιάζ ματιών για πιο ανάλαφρο, νεανικό look στο πρόσωπο

Απόδειξη των παραπάνω είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Elsa Hosk, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι με αφορμή την Paris Fashion Week. Το μοντέλο υιοθέτησε μια από τις πιο hot και all-time-classic αποχρώσεις σκιάς για τα μάτια, που αποτελεί πλέον μια τάση μακιγιάζ από μόνη της: την ιριδίζουσα, ασημί σκιά που χαρίζει το εφέ των "pearly lids", όπως το ονόμασε η makeup artist που δημιούργησε το eye makeup look.

Γιατί "pearly"; Γιατί το χρώμα θυμίζει έντονα την απόχρωση που έχουν τα λευκά μαργαριτάρια, ενώ αυτή η σκιά χαρίζει ένα λαμπερό, πολυτελές φινίρισμα που είναι όσο glam πρέπει για να φορεθεί σε μια βραδινή εμφάνιση.

Το είδαμε στο red carpet | Η τάση μακιγιάζ που θα κάνει τα χείλη σου να δείξουν πολύ πιο σαρκώδη

Δες το αποτέλεσμα:

Πώς θα το πετύχεις:

Μπορείς να εφοδιαστείς με μια ασημί, υγρή shimmery σκιά που θα απλώσεις με ένα πινέλο σε όλο το κινητό βλέφαρο. Αν ωστόσο δεν έχεις τέτοια σκιά ή δεν θες να αγοράσεις, μπορείς να πετύχεις παρόμοιο εφέ με ένα έξυπνο trick. Άπλωσε μικρή ποσότητα από το υγρό highlighter και κάνε καλό blending για να γίνει πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.