Follow us

Το είδαμε στο red carpet | Η τάση μακιγιάζ που θα κάνει τα χείλη σου να δείξουν πολύ πιο σαρκώδη

Η Zendaya έφερε ξανά στο προσκήνιο το πιο hot makeup trend για ζουμερά χείλη.

Zendaya Splash News / Ideal Image

Σίγουρα θα θυμάσαι το καφέ περίγραμμα στα χείλη, γνωστό και ως supermodel lip, που ήταν το hot trend της δεκαετίας του '90. Η συγκεκριμένη τάση επανέρχεται κατά καιρούς στο προσκήνιο, με διάφορες παραλλαγές φυσικά, για να προσαρμοστεί στα beauty trends του σήμερα.

Πριν περίπου τρία χρόνια χρόνια έκανε ξανά την εμφάνισή του, διαφέροντας ωστόσο αρκετά από το brown lip liner των 90s, που έκανε μεγάλη αντίθεση με το χρώμα των χειλιών, δίνοντας την εντύπωση ενός καφέ δαχτυλιδιού γύρω από τα χείλη. Το καφέ μολύβι του 2020 ήταν αρκετά κοντά στην απόχρωση του κραγιόν, με μια πολύ μικρή χρωματική αντίθεση - ένα trend που "ξεχάστηκε" ωστόσο αρκετά γρήγορα, χάρη στο φυσικό μακιγιάζ και στα glossy lips που έκαναν σιγά σιγά την εμφάνισή τους, χάριν και της πανδημίας.

Βίκυ Καγιά | Αποκάλυψε το μικρό μυστικό της για απόλυτα νεανική όψη στην επιδερμίδα μετά τα 40

3 χρόνια μετά ωστόσο, το καφέ περίγραμμα στα χείλη επανέρχεται, αυτή τη φορά μέσω της Zendaya και της εκθαμβωτικής εμφάνισής της στα NAACP Image Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες στο Λος Άντζελες. Η star εμφανίστηκε με ένα nude makeup look που ανέδειξε τα χρώματα της επιδερμίδας, των ματιών και των μαλλιών της. Στα χείλη ωστόσο παρατηρήσαμε ότι είχε κάνει πιο έντονο το nude-brown περίγραμμα, με το μολύβι να είναι δύο με τρεις τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν.

Όλα τα μυστικά των έμπειρων makeup artists για πιο νεανικό βλέμμα

Μήπως αυτό σημαίνει ότι το supermodel lip των 90s επιστρέφει για άλλη μια φορά, ακόμα πιο διακριτικό, για να κάνει τα χείλη μας να δείξουν πιο ελκυστικά και σαρκώδη, όπως και της Zendaya;

Δες το look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ