Ελένη Βουλγαράκη | Η "πολυτελής" αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της μετά από καιρό

Η ιδανική επιλογή για μια αλλαγή στο χρώμα ενόψει της άνοιξης.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν είσαι ξανθιά και αναζητάς μια hot απόχρωση για ανανέωση του χρώματος των μαλλιών σου ενόψει την άνοιξης, σού έχουμε την καλύτερη λύση. Η Ελένη Βουλγαράκη υιοθέτησε το πιο "ζεστό" χρώμα ξανθού που έχουμε δει τελευταία, μια απόχρωση που δείχνει πολυτελής και γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αναβαθμίζοντας ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανανέωσε τα ξανθά μαλλιά της σε μήκη, άκρες και ρίζα, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές "root colour" & "root shadow". Με τις συγκεκριμένες τεχνικές, ανανεώθηκε ομοιόμορφα το χρώμα τόσο στη ρίζα όσο και στα μήκη των μαλλιών, αφήνοντας ένα απαλό φινίρισμα που δημιουργούσε φωτοσκιάσεις και φίνες ανταύγειες. Παράλληλα, με το colour glaze, την τεχνική που χαρίζει έξτρα λάμψη και glossy τελείωμα τόσο στην τρίχα όσο και στο χρώμα, τα μαλλιά έδειξαν τόσο αστραφτερά, που φαινόταν σαν να ακτινοβολούσαν, χαρίζοντας ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα στο πρόσωπό της.

Ελένη Βουλγαράκη | Η mascara για μακριές βλεφαρίδες που δεν αποχωρίζεται ποτέ ξεπουλάει κάθε δευτερόλεπτο

Παράλληλα, και αναφορικά με το κούρεμά της, η Ελένη Βουλγαράκη διατήρησε το χαρακτηριστικό φιλάρισμα απλά το έκανε ακόμα πιο έντονο, ώστε να δοθεί μεγαλύτερη κίνηση και όγκος στην τρίχα και στα μαλλιά.

Soft Cognac | Η Ήβη Αδάμου υιοθέτησε τις πιο ωραίες ανταύγειες για καστανά μαλλιά

Δες το αποτέλεσμα: