Follow us

Τα premium αντιγηραντικά προϊόντα που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να λάμψει

Η καινοτόμος σειρά της Time Eraser προσφέρει εννιά διαφορετικά ζευγάρια επιλογών που αντιστοιχούν σε εννιά διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας.

Julianne Moore Splash News / Ideal Image

Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για το πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις ρυτίδες προσώπου αλλά και για το τι μπορούμε να κάνουμε γενικότερα ώστε να παραμείνει η επιδερμίδα μας φρέσκια και νεανική για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό. Με λίγα λόγια, αυτό που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες είναι να βρουν έξυπνους τρόπους για να νικήσουν τον (αμείλικτο) χρόνο.

Κι ενώ η τάση του agelessness καλά κρατεί, θέλοντας να εμφυσήσει στις γυναίκες την αγάπη για τον εαυτό τους σε οποιοδήποτε στάδιο της ηλικίας τους και ανεξαρτήτως του πώς δείχνει η επιδερμίδα τους, η ανάγκη για λάμψη, τόνωση και φρεσκάδα είναι ισχυρή στην πλειονότητα των γυναικών, όλων των ηλικιών. Με λίγα λόγια, η επιθυμία και ο στόχος των περισσότερων γυναικών είναι να μεγαλώσουν όμορφα, προσέχοντας την επιδερμίδα τους ώστε να παραμένει υγιής και λαμπερή.

Δεν είναι ωστόσο μόνο ο χρόνος αυτός που φέρνει ανεπιθύμητα σημάδια στο πρόσωπό μας. Η επιδερμίδα μας είναι τόσο περίπλοκη όσο κι εμείς, γι’ αυτό και δεν μένει ανεπηρέαστη από εξωγενείς και ενδογενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ρύπανση, καιρικές συνθήκες, ορμονικές αλλαγές, στρες, αλλαγές στον τρόπο ζωής ή στη διάθεσή μας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να έχουν επιπτώσεις στο δέρμα μας. Σε ένα, λοιπόν, τόσο έντονα πολυπαραγοντικό περιβάλλον, καλό είναι να εφοδιαστούμε με μια σειρά προϊόντων που θα σέβονται και θα φροντίζουν σε βάθος όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας, σε κάθε ηλικία.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η πρωτοποριακή αντιγηραντική σειρά περιποίησης από την Time Eraser, brand ambassador της οποίας είναι η δυναμική ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή. Αυτή η premium σειρά καλλυντικών υπόσχεται την πιο εντυπωσιακή εξατομικευμένη φροντίδα για τις ανάγκες κάθε προσώπου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πολυτελή σειρά

Αποτελούμενη από τρεις κρέμες και τρεις συμπυκνωμένους ορούς, η Time Eraser ξεχωρίζει για τα πανίσχυρα ενεργά συστατικά της, τα οποία ταυτόχρονα προστατεύουν και ενισχύουν το μικροβίωμα του δέρματος.

Οι συνθέσεις των προϊόντων είναι εμπλουτισμένες με το πατενταρισμένο βιομιμητικό λιπίδιο TIMECODETM, τον απόλυτο σύμμαχο στην αποκωδικοποίηση του µηχανισµού γήρανσης, που συμβάλλει στη δημιουργία κολλαγόνου και αποδεδειγμένα προλαμβάνει και επιβραδύνει την εµφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Το καλύτερο με αυτή τη σειρά είναι ότι οι κρέμες και οι συμπυκνωμένοι οροί συνδυάζονται μεταξύ τους ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες που μπορεί να έχει μια επιδερμίδα, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που μπορεί να εμφανίζονται. Η Time Eraser επομένως προσφέρει μια απόλυτα εξατομικευμένη ρουτίνα ομορφιάς ημέρας ή νύχτας, που καλύπτει συγκεκριμένα τις ατομικές ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου: εννιά διαφορετικά ζευγάρια επιλογών που αντιστοιχούν σε εννιά διαφορετικές ανάγκες και συνιστούν έναν μοναδικό, τελικό συνδυασμό για κάθε μοναδική επιδερμίδα.

Ένας από τους εννιά συνδυασμούς ταιριάζει απόλυτα και σε σένα.

Τα premium αντιγηραντικά προϊόντα που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να λάμψει

Αναλυτικότερα για τις κρέμες και τα concentrates της Time Eraser

Hydra-light Cream

Ανάλαφρη και δροσερή κρέμα αντιρυτιδικής προστασίας με μορφή τζελ για άμεση απορρόφηση, βαθιά ενυδάτωση και ματ, λαμπερή επιδερμίδα.

Nourish Cream

Αντιρυτιδική κρέμα για τις πρώτες ρυτίδες, με πολύτιμα συστατικά που θρέφουν το δέρμα, προσφέροντάς του άμεση λείανση, σφριγηλότητα και λάμψη.

Replenish Cream

Πλούσια αντιρυτιδική κρέμα θρέψης και ενισχυμένης 48ωρης ενυδάτωσης για άμεση και ορατή μείωση των βαθιών και έντονων ρυτίδων, επαναφορά της σφριγηλότητας στο ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα και εύκολη απορρόφηση χωρίς λιπαρότητα.

time eraser

Best Recovery Concentrate

Ορός συμπυκνωμένης σύνθεσης, ιδανικός για ευαίσθητες, υπερευαίσθητες και δυσανεκτικές επιδερμίδες που αποτοξινώνει, συσφίγγει και τονώνει της ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Age Defense Concentrate

Πλούσιος ορός συμπυκνωμένης σύνθεσης που καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου.

Anti-Pollution Protect Concentrate

Ορός συμπυκνωμένης σύνθεσης που προσφέρει προστασία τριπλής δράσης, με άμεση αποτοξίνωση, ανανέωση και επανόρθωση σε θαμπές και κουρασμένες επιδερμίδες με τάση ακμής.

time eraser
time eraser

Μπες στο site της Time Eraser https://timeraser.gr/, κάνε το τεστ και ανακάλυψε σήμερα το δικό σου μοναδικό συνδυασμό.

Αναζήτησε την ολοκληρωμένη σειρά σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ