Η Χριστίνα Μπόμπα με το stylish χτένισμα που θα ζήλευε κάθε κομψή Παριζιάνα

Το french χτένισμά της είναι ό, τι πιο cute και νεανικό θα δεις σήμερα αλλά και η καλύτερη ιδέα για hairstyle τις ημέρες με ελάχιστο χρόνο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα υιοθετεί τη french αισθητική σε ό, τι αφορά τα μαλλιά της, αλλά και γενικότερα το beauty look της. Όπως μας έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, η influencer προτιμά τα γαλλικού τύπου χτενίσματα και κουρέματα, που κάνουν τα μαλλιά της να δείχνουν ανάλαφρα και ανεπιτήδευτα σέξι.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Έτσι και τώρα, η νεαρή μαμά έκανε το πιο κοριτσίστικο και νεανικό χτένισμα που έχουμε δει τελευταία: το half-up half-down με πλεξούδα. Πρόκειται για τα μαλλιά που είναι πιασμένα μισά μισά, με τις δύο άκρες τους να είναι πλεγμένες σε κοτσίδες και στερεωμένες στο πίσω μέρος του κεφαλιού με hair clip (ή κλάμερ ή scrunchie, ανάλογα τις προτιμήσεις). Τα υπόλοιπα μαλλιά της έπεφταν χαλαρά στους ώμους της έχοντας ένα ελαφρύ σπάσιμο και το όλο look έδειχνε πολύ κομψό, παρόλο που είχε ένα messy style.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Αυτό το χτένισμα είναι μια τέλεια ιδέα για τις ημέρες που έχεις ελάχιστο χρόνο για styling στη διάθεσή σου, αλλά και για εκείνες τις ημέρες που απλά δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς πολύ με τα μαλλιά σου, θέλεις όμως να είναι όμορφα και stylish.

Δες το look: